Traditionel engelsk blomster

October 3

Der er mange traditionelle engelske blomster at vælge imellem, har været dyrket i århundreder. Byder på klassiske skønhed, mange sorter tiltrækker sommerfugle og tilbyder et bredt udvalg af behagelige dufte. Der er enårige og stauder er relevant for fuld sol, delvis sol eller skygge. Engelsk cottage haver har et uformelt look med et bredt sortiment af farver.

Blomster

Traditionel engelsk stauder omfatter blomster såsom pierretters, delphiniums, nelliker (dianthus), dansk Bellis, hortensia, bomuld lavendel, roser og kornblomster. Mange har været favoritter i engelske haver i århundreder. Etårige planter omfatter Ridderspore, Almindelig Stokrose, stedmoderblomster, morgenfruer, kosmos, Forglemmigej og sød Williams.

Farver

Når du vælger traditionelle engelske blomster til en have, bør farverne på blomstrer tages i betragtning, ifølge engelsk land haven. Nogle blomster kan ikke se godt side om side, men kunne plantes sammen, hvis de har forskellige bloom gange. Den overordnede farvetema i en have er simpelthen et spørgsmål om præferencer og smag.

Plantning

Engelsk land haven anbefaler plante blomster i grupper, snarere end at forsøge at plante en af hver slags blomst. Grupper af blomsterne gør en have ser mere organiseret. Overveje størrelsen og højden af hver type anlæg, når du planlægger placeringen. For eksempel, er stokroser og pierretters meget højere end søde Williams og Dansk Bellis. Ved at kombinere forskellige teksturer og farver kan gøre haven mere interessant. Løg bør plantes på den korrekte dybde.

Pleje

Husk på, at nogle traditionelle engelske blomster lide fuld sol, mens andre foretrækker halvskygge. Frugtbar jord og en passende mængde vand skal oplyses. Mens nogle blomster er tørke tolerant, kan yderligere vanding være nødvendig i tørre perioder. Ved hjælp af en blanding af stauder, og enårige, kan kontinuerlig blomstrer sikres i hele foråret og sommeren. Fjern eventuelle beskadigede eller døde grene eller stammer. Afskære døde blomster tilskynder flere blomstrer. Gøde din have kan også resultere i mere blomster og længerevarende blomstrer. Watch for skadedyr som bladlus.

Bugs

Ikke alle fejl er dårlig i haven. Visse traditionelle engelske blomster tiltrækker sommerfugle, kornblomster og Stokrose. Sommerfugle, bier og biller er vigtige til bestøvning. Ifølge engelsk land haven er møg biller og soen bugs vigtige for nedbrydning af døde planter og berigelse af jordbunden. Guldsmede og lacewings er gode, fordi de er rovdyr af bladlus og andre insekter, som forvolder skade.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com