Traditionel pejs konstruktion

July 25

Traditionel pejs konstruktion

Par ting rival stemning i en træ brændende pejs opvarmning op i et rum på en kølig aften. Du kan købe præfabrikerede ildsteder, der kun kræver forbindelse til en skorsten til at fungere, men hvis du ønsker at indfange appellen af gammeldags træ brande, bygge en traditionel sten eller mursten pejs.

Pejs Basics

Alle konventionelle murværk pejse består af indre og ydre skaller. Indre råtank hvor ilden er bygget er fremstillet af brandsikre materialer indeholder brand og kontrollere varme og røg. Den yderstof understøtter den interne struktur, indeholder nødvendigt pejs til korrekt funktion og giver en ramme for pejsen.

Indre Shell komponenter

Grundlæggelsen af pejsen understøtter resten af strukturen. Det må være stærk nok til at holde tunge stammer og har dimensioner stor nok til at rumme bunker af kindling og brænde. En aske pit under instituttet indsamler kolde aske for at holde interiøret, rene og velfungerende. Indre skorstenen eller fyrrummet, er hvor du opbygge brand, enten direkte på overfladen eller oven på en rist til at lade luften flyde på alle sider af ilden. Den ydre hearth strækker sig fra forsiden af pejs til at fange vildfarne gløder og støtte en pejs skærm for at forhindre, at asken kommer ind i lokalet. Pejs butt vægge støtte væggen bag brændkammeret.

Yderstof elementer

For at fungere effektivt og holde værelser fri for røg, du har brug for ydre shell elementer. En røg hylde rager fra bagsiden af brændkammeret at imødegå downdrafts og sende dem tilbage op ad skorstenen. En dæmper er en metal dør installeret i bunden af åbningen mellem pejsen og skorstenen. Det åbner og lukker med et træk håndtaget eller foråret at regulere luftstrøm ind og ud af pejsen. Målekammeret er området under den flue, der samler og dispenserer røg og gasser, før de kommer ind i lokalet. Lige over målekammeret er flue, der strækker sig opad fra toppen af målekammeret og dirigerer røg ind i skorstenen.

Skorsten System

Skorstenen er typisk lavet af mursten, beton eller andre ildfaste materialer. Det omgiver flue som det når tag og dirigerer røg ud i atmosfæren. Skorstene har hætte, der forhindrer regn og sne falder i pejsen og holde fugle og dyr fra indlejring i salen. Stykker af mesh wire knyttet til skorstenen toppe holder gnister og varme vragrester fra flygter og skabe brandfare. Nogle skorstene har roterende hætter eller skorsten røghætter, som swirl for at forhindre overdreven downdrafts i pejsen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com