Traditionel udsmykning med palmer

August 25

Traditionel udsmykning med palmer

Palmer er minder om ferie landestandarder på grund af deres tilknytning til sandstrande. Ved hjælp af palmer med traditionel udsmykning hjælp oprette du udseendet af et fritidshus, der minder dig om seneste ferier. Palmer kan arbejde som eksteriør og interiør dekorationer. Bruge de faktiske planter, eller bruge møbler eller tilbehør at funktionen palm tree design.

Typer af Palm træ produkter

Ved hjælp af palmer i din traditionelle design kan omfatte både indvendige og udvendige produkter. Bruge den faktiske tree inde i og uden for hjemmet til landskabspleje og dekorative formål. Et udvalg af tilbehør og møbler har også en palm træ print, der stemmer overens med en traditionel kystnære tema.

Steder at bruge

Placer store palmer uden for dit hjem til at flankere døren. Træerne straks tilføje en opgradering til din landskabspleje og minde hus gæster på stranden eller en fritidshus. Placerer mindre palmer i dit hjem på steder hvor der er masser af naturligt lys. En vinterhave eller en spisestue med glas skydedøre giver den optimale placering for din palmer. Som en anden indstilling, indstille palmer nedenunder en ublokerede vindue eller i nærheden af en afslappende stol.

Tilbehør

Traditionel kystnære indretning indlemmer palmer med et udvalg af tilbehør. Placere palm tree ure og stearinlys i din stue. Linje din spisebordet med palm tree tallerkener og kopper. Palm tree lamper og lampeskærme kan føjes til ethvert rum. Palm tree repræsentationer er også tilgængelige i en række forskellige stoffer, der kan bruges med puder, lagner, tæpper, gardiner og linned servietter. Badeværelsestilbehør funktionen ofte palm tree motiv, og du kan dekorere en traditionelle badeværelse med en palm tree brusebad gardin, tumbler og sæbe parabol. Palm tree billeder og illustrationer skal du tilføje en frisk splash til enhver traditionelt indrettede værelse. Møbler med en palmetræ print er en anden mulighed, eller du kan købe møbler med palm træ udskæringer.

Vægge

Indarbejde palmer i din indretning ved at tilføje palm tree billeder til dine vægge. Bruge en palm tree vægmaleri, palm tree kant, palm tree Vægoverføringsbilleder eller male palm tree stencils på dine vægge. Hvis du ønsker at holde dine vægge mere afdæmpet, bruge en farve, der vil supplere grønne af palmerne. En sand farve, ocean blå eller rolig gul vil give baggrund for at gøre din palmetræer skiller sig ud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com