Traditionelle bestik

March 2

Traditionelle bestik

For så længe menneskeheden har haft tabeller, folk har haft behov for bestik til at placere på dem. Bestemte materialer, designs og teknikker, der traditionelt anvendes i gør bestik varierer fra hinanden,

Materialer

Selskaber, der gav traditionelle bestik i 1700-tallet brugt keramik. Uden for Fabriksfremstillede bestik, dog beslutningstagere brugt naturlige ler og, alt efter omstændighederne, selv træ.

Design

Design varierer i høj grad af kultur. Engelsk porcelæn i de tidlige 1800-tallet brugt mønstre som elsker fugle, typisk påtrykt i blå og hvid. Yakut mennesker designet hellige "choron" Bægere med enten enkelt ben eller tre ben i 1800-tallet, og tips af benene var generelt udskåret i træ til form hest klove. For de fleste kulturer, bestik brugt til særlige lejligheder har mere omfattende design end hverdagens bestik.

Teknikker

Skaberne af fajance bestik generelt anvendes træ-fyret ler ovne. Bestik af træ krævede anvendelse af carving værktøjer. I 1900-tallet skete bestik lavet i den industrielle nedgang ved hjælp af "jigger og munter" maskiner, der anvendes en billig mekaniske kaste teknik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com