Traditionelle dyner

April 4

Traditionelle dyner

En dyne kan du hurtigt dække over sengen; Du kan også putte under det på kølige eller stormfulde dage eller vise din gode smag i sengetøj. Traditionelle tekstiler og stilarter holde deres egne i soveværelset, ofte inspirerende farver og mønstre i resten af indretningen. Vælg en traditionel narresut i en moderne værelse for et stænk af farve eller etniske artisteri.

Patchwork Quilts

En klassisk kludetæppe er ideel til et barns værelse. De lyse farver er munter og maskere eventuelle spild eller snavs indtil vaskeri dag. Jagten på patchwork quilts i landet butikker og børns sengetøj butikker. Eller lave dit eget med sidesten kvadrater af materiale i en collage af farverne på dit eget design.

Hånd-blokeret dyner

Traditionelle indiske og asiatiske tekstil design bruges til dyner, puder og polstring er benævnt hånd-blokeret dyner. Stoffet er stemplet med blok-trykte mud design. Når mudderet tørrer, materialet er dyppet i kar af farvestof indtil den ønskede farve eller blanding af farver er opnået. Kluden er derefter spredes til tørre, og i sidste ende, mudder bliver skyllet. Det endelige design er vaskbart og holdbare, one-af-a-kind og et eksempel på et gammelt håndværk, der er stadig værdsat som godt design i dag.

Amish Quilts

Moderne dyner kan låne traditionelle designs fra folkekunst skatte som dem på American Folk kunst Museum. Amish syersker stykket sammen oprindelige og geometrisk komplekse mønstre for deres sengetøj, der er i dag værdifulde samleobjekter. Design er tidløst, lige fra meget almindeligt, meget ortodoks "simple" quilts i to eller tre farver til Kalejdoskop af farver og indviklede mønstre syet af de mest fantasifulde quilt beslutningstagere. Hvis du har en original, kan du montere den på væggen. Du kan finde eksemplarer i bomuld, som er mere praktisk for moderne dyner end uld brugt et århundrede siden.

Down Talsmanden

En af de mest elegante og praktiske traditionelle sengetøj valg er en almindelig hvid down Talsmanden. En letvægts Talsmanden er alt hvad du behøver at bo komfortabelt i løbet af sommeren eller vinteren, og fjer-lys sengetøj svæver op over ark til at dække sengen i sekunder. Det ser luksuriøse og lidt forpjusket, og du behøver ikke at gøre sengen. Dundyner kan være gled inde dynebetræk, som du kan vaske og tørre hurtigere end en fluffy dyne lavet af and eller gås fjer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com