Traditionelle Entryways

November 28

Traditionelle Entryways

En traditionel forstuen kaldes også en foyer. Forstuen er placeret inde foran døren og bør omfatte et gulv, der er resistente over for vand. Gulvet bør også formelle og attraktiv, da dette er den plads, hvor gæsterne er mødt. Et godt designet foyer vil have plads til et modtagende bord, en opskalere lampen, en væg spejl og en frakke skab. Disse grundlæggende funktioner giver mulighed for plads til at fungere korrekt for både lykønskningskort gæster og forlader lokalerne.

Tom Foyer

En veldesignet traditionelle forstuen er ikke en tom plads. Foyeren er den modtagende room, der fastlægger indretning og stil i hele hjemmet. For at fungere ordentligt, skal rummet opfylde kravene i en gæst. En frakke skab er afgørende for fjernelse og opbevaring af lag eller andre overtøj. En tabel eller hylde er nødvendigt at holde punge, nøgler eller andre objekter. En stol er nyttigt, hvis du foretrækker at have gæster fjerne deres sko. Et spejl er nyttige til at kontrollere dit udseende efter fjernelse af frakker og hatte, eller lige før du forlader. En plante i hjørnet er ikke nødvendigvis nyttig, men det kan tjene til at udfylde en plads. Vælg funktionelle møbler og design elementer først og accent stykker som en plante eller blomst vase efter møbler har været arrangeret.

Komfortable Entryways

For større traditionelle entryways, skal du placere en stor og komfortabel stol for gæster at sidde på. Placere små borde til den ene side af stolen, således at gæsterne har et sted at fastlægge deres punge, handsker, hatte eller andre objekter, de kan være bærer. Dette giver gæsterne en landing spot i forstuen. Hvis vejret er dårligt, er forstuen det rette sted at fjerne støvler for at forhindre tracking fugt eller snavs ind i boligen. Der bør være et sted til opbevaring af sko hvis det er muligt.

God belysning

Forstuen bør veloplyste, med naturligt dagslys og god ovenlyset. Overhead belysning bør være mere elegant end et enkelt og funktionelt lys. Generelt bør forstuen formelle og elegante, eller i det mindste så attraktive som spisestue og formelle stue. Indretningen skal være afbalanceret, hensigtsmæssig og indbydende. Normalt vil en traditionel forstuen bruge de samme farver og indretningen af de tilstødende formelle værelser.

Poster med trapper

En velplanlagt forstuen, der omfatter en trappe vil opfylde alle kravene i en post, og vil også give rigelig plads til folk til at gå forbi trappen. Ofte er en trappe designet til at være dekorative og indbydende. Udsat træ, tæppe løbere og poleret håndlister tilføje til elegancen af posten. Trappen skal være godt vedligeholdt, rent og dekoreret at matche resten af forstuen. En ovenpå landing, der er synlig fra foyeren bør behandles som en forlængelse af foyeren, således at indretningen er problemfri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com