Traditionelle hjem design i Georgien

August 2

Traditionelle hjem design i Georgien

Georgien er en af de oprindelige 13 kolonier og er den sydligste stat af de oprindelige kolonier. Savannah er den ældste by i Georgien, at være stedet, hvor de første bosættelser, og som staten voksede i størrelse og befolkning dens traditionelle hjem design stilarter spredning og udviklet. Georgien har en unik og varieret arkitektonisk historie med hensyn til boliger design.

Savannah rækkehuse

Startende med den første by i Georgien, har Savannah sin rækkehuse i bydelen downtown blot kaldet Savannah rækkehuse. Det er tre jævnet med jorden, smalle byhuse med en veranda på tredje niveau. En fælles væg forbinder disse boliger med hinanden, men de er private boliger. Selvom oprindelse i Savannah, er denne arkitektoniske stil blevet overordentlig populær for byen hjem design i bycentre som Atlanta.

Georgianske hus

Den georgianske hus er en Georgien hjem arkitektoniske type almindeligvis bygget fra 1850-1860 og igen fra 1900-1930. Navnet harkens tilbage til King George i England og den fremtrædende i løbet af hans regeringstid arkitektur i England. Den georgiske stil blev bygget først og fremmest i større byer og byer. Det har fire-fem vinduer på hver side af huset med et gennemsnit på fire værelser på hver af de to etager. Den georgianske hus blev oprettet som en luksus udgave af den enkle georgiske cottage, som var bygget på en kvadratisk ramme og fremhævede fire værelser på en enkelt historie.

Bungalow

Bungalowen er en vigtig sydlige house style tradition, især i Georgien. Bungalows er en fremtrædende bolig stil i både landdistrikter og bymæssige regioner i Georgien. De har en rektangulær form, lavt til loftet og store mængder af windows for luftcirkulation sammen med et store verandaen. Disse boliger er billig samtidig med, at komfortable levende. Windows, rektangulære design og verandaen hjælpe med klimakontrol under brutale Georgien solen.

Plantagen hjem

Man kan ikke diskutere klassisk Georgien arkitektur uden at nævne den legendariske plantage hjem, også kendt som antebellum arkitektur. Plantagen hjem er ekspansiv palæer, der har en overdækket veranda, centrale forstuen, græsk inspireret søjler/kolonner, balkon, formelle balsal og grand trappe. Plantagen hjem er normalt placeret uden for byområder eller i meget landlige områder, fordi sammen med den store hjem der er traditionelt et stort areal af jord, der falder sammen med det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com