Traditionelle irske dekorationer

October 31

Irlands rige kulturarv afspejles i de mange traditioner, der stadig praktiseres af irske familier i dag. Mange irske familier er helt stolt af denne arv og viser deres patriotisme og kulturelle stolthed med traditionelle hjem dekorationer.

Typer

Traditionelle irske dekorationer typisk dreje sig om tre temaer--familie heritage, patriotisme og religion. Heritage dekorationer kan omfatte familien mottoer og kamme. Patriotiske dekorationer omfatter det irske flag og farver, mens religiøse indretning kan drage af kristendommen eller tidlige irske hedenskab. Irske Kors og shamrocks er eksempler på traditionelle religiøse indretning.

Betydning

Traditionelle irske dekorationer har ofte en mytisk eller overtroisk betydning. Mange dekorative plaques er placeret i hjemmet med velsignelser for hjem og familie, som St. Brigids velsignelse. Den familie crest har historisk betydning, fordi de fleste har været i brug i århundreder.

Holiday Decor

Irerne har også en bred vifte af ferie-specifikke traditionelle dekorationer. Disse omfatter trekløverne for Saint Patrick's Day og jul stearinlys i vinduerne i hjemmet. Mistelten, et andet traditionelle juledekoration, opstod i Irland, hvor det har været brugt siden hedensk tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com