Traditionelle lofter

April 23

Traditionelle lofter

På grund af de mange forskellige hjem stilarter fundet i Nordamerika, der findes mange typer af traditionelle lofter, hver passer til husets stil og byggematerialer og påvirket af den periode, hvor de blev bygget. For eksempel, adobe huse i sydvest har prunkløst adobe lofter, fremstillet af samme materiale som resten af huset. Bjælkehytter, populære med bosættere, tendens til at have umalet træ lofter.

Flade lofter

Flade lofter er den mest almindelige type af traditionelle loft i boliger. Normalt malet hvid, er de dækket i en mat finish maling for ikke at forårsage refleksioner eller skinne. Sådanne lofter er lavet af gips eller gips, ofte matchende materialer af væggene i hjemmet. I nogle tilfælde er de malet i andre farver end hvid: skyer eller nattehimlen findes ofte malet på børns soveværelse loftet. I huse med forsænket loftet, som har en udvendige kant og et indre område, der er dybere, er kanterne undertiden malet for at matche resten af rummet. Undertiden flade lofter er dækket med "popcorn" tekstur, en finish meget gerne stuk, der tilføjer stoflige interesse i et værelse.

Tin lofter

Tin lofter blev populær i begyndelsen af 1800-tallet. Tin var brandsikker og let, og kunne installeres, når en bygning var nyt eller et eksisterende loft, der dækker skader eller en uønsket design eller farve. Tin fliser blev presset ind ofte indviklede mønstre og loddet sammen for at gøre store paneler til lofter. De var almindelige i forretninger og butikker, men også i køkkener i private boliger. Tin var normalt malet, men i nogle tilfælde blev efterladt for at udvikle sin egen naturlige patina med tiden. Mange virksomheder gør tin loftplader, der kopierer dem gjort mere end et århundrede siden.

Kassetteloft lofter

Kassetteloft lofter bruge firkanter, ottekantet eller andre figurer, der er forsænket mellem tværbjælkerne, at skabe et stærkt tekstureret udseende. Fælles i hjem i Europa i renæssancen, de er normalt installeret i store boliger i USA, hvor ejeren ønskede at vise rigdom. Kassetteloft lofter er brugt til at reducere støj og visuelt bryde op store vidder af loftet.

Flisebelagt lofter

Flisebelagt lofter er traditionelle i kontorer og business bygninger og i færdige kældre. Disse lofter består af et gitter af metal eller plast støtter og skum fliser. Denne slags skum flisebelægning ofte absorberer lyd, at skabe et roligere miljø, og fliserne er nemt byttes ud når en er beskadiget eller farves. Akustiske fliser, relateret til regelmæssig loft flise, bruges ofte i lydstudier og musikskoler øvelokaler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com