Traditionelle møbler stilarter

November 1

Traditionelle møbler stilarter

Når det kommer til at dekorere dit hjem, er møbler sandsynligvis den største investering. Velholdte møbler kan sidst i årtier, så vælger de stykker du investere i med omtanke. Mange stilarter af møbler er tilgængelige på markedet. De mere traditionelle møbler stilarter, men er stadig stillede trods aktuelle tendenser. Traditionelle møbler stilarter varierer meget alt efter deres oprindelse.

Queen Anne

Queen Anne møbler kom på markedet i England omkring 1705. Oprindeligt stykker var lavet af eg, men senere i perioden, valnød, kirsebær og ahorn blev mere almindelig end den traditionelle eg. Queen Anne møbler bærer to forskellige karaktertræk: ben og arme af møbler kurven, giver stykket udseende for at få "knæ;" Queen Anne møbler også bærer tydelig shell udskæringer. Typisk, en fan-formet shell er hugget ind i toppen af en af stykkerne eller i nærheden af fødderne. Queen Anne møbler beslutningstagere introduceret både tabellen drop-blad og tabellen kort.

Louis XIV

Kong Louis XIV af Frankrig startede møbler tendens i sit navn omkring 1643. Meget detaljeret stykker med rigt udsmykkede masker og udskæringer karakterisere Louis XIV møbler. Flere typer af træ har været brugt i stykker, herunder eg, valnød, ibenholt, bøgetræ og mandel træ. Traditionelt lavet for franske øverste klasse, Louis XIV møbler funktioner flere detaljerede udskæringer ofte dækket i farverige lak. Inspiration til brikkerne trækker fra romerske, græske, franske og kinesiske stilarter. Kopier af de oprindelige typografier er ofte så meget detaljeret, men ikke så farverig som originalerne.

Moderne moderne

Moderne moderne møbler er klassiske, traditionelle amerikanske møbler. Stammer fra Bauhaus Skole for kunst i Tyskland, moderne moderne stilarter er blevet hverdagskost i flere amerikanske boliger. Grundlaget for moderne moderne møbler er funktion over form. De fleste af stykkerne har rene linier og enkle design. Almindelige træsorter omfatter fyr og eg; dog flere moderne stykker består af træ laminater, metal eller plast materialer i stedet for traditionelle hårdttræ. Materialer er ofte blandet i designet, og metallet bliver anvendt som et dekorativt stykke sammen med træ.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com