Traditionelle stregtykkelser for ANSI

December 21

Traditionelle stregtykkelser for ANSI

Ifølge "Shop Reference for studerende og lærlinge" af Edward Hoffman og Christopher McCauley etablerer ANSI standard Y14.2M line og Bogstavernes praksis for tekniske tegninger. ANSI-standarden for stregtykkelse, også kaldet stregtykkelse, er et system, to tykkelse: standarderne, der er tykt og tyndt.

Tykke streger

Traditionelle ANSI-standarder kræver tykke linjer til at kalde synlige linjer, kort pause linjer, skæring fly linjer, visning af fly linjer og kæde linjer på tegninger som blå prints. Tykke linier til metriske tegninger er 0,6 millimeter bred. Tykke linjer for Dansk enhed tegninger er 0.032 inches.

Tynde linjer

ANSI-standarder kræver tynde linjer skal bruges til at repræsentere skjulte linjer, afsnit linjer, center linjer, symmetri linjer, søm linjer og phantom linjer. Tynde linier til metriske tegninger er 0,3 millimeter. Tynde linjer for Dansk enhed tegninger er 0,016 inches.

Andre streger og deres bredder

ANSI standard Y14.15 er "Dimensionering og tolerancesætning." Denne standard kræver ud tynde linjer for dimensioner og dimensionerende linjer. Stregtykkelsen er ikke ændret for at repræsentere en tykkere overflade eller forskellige materialer bruges til at bygge den vare, der er vist i tegningen. Teksttypografier kan variere sammen med deres stregtykkelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com