Traditionelle udvendige maling farver

May 24

Traditionelle udvendige maling farver

Traditionelle udvendige maling farver ser hjemme på de klassiske arkitektoniske stilarter, som koloniale Revival, Tudor eller Cape Cod. Mens den mest klassiske paletten er hvid med sorte skodder, omfatter andre traditionelle udvendige farvevalg smøragtig gul, soft-grå blå og jordagtige neutrale. Afdæmpet og smagfuld, disse farver har stået sin prøve tid på hjem af disse klassiske stilarter og andre hjem.

Klassisk hvid

Ingen udvendige farve er så ren og traditionel som klassisk hvid, især med sort skodder og en rød dør. Denne farvekombination har stået sin prøve af tid og ser godt ud på enhver stil hjem, men passer især en kolonial genoplivning. Behrs valg er Frost (4057) på kroppen, Beluga (770F-7) på skodder og Boston mursten (160F-6) på døren.

Gul

Gul er en anden traditionelle valg til udendørsbrug, fra lyse og solrige til blød og smøragtig. Benjamin Moores soleil (AF-330) og weston Hør (HC-5) er gule anbefales til traditionel arkitektur. Flaske grøn og andre sværtede greens er en traditionel markeringsfarve for skodderne og dørene på gule huse.

Blues

Lys blues, især dem med grå i dem, er traditionelle farvevalg for hjem udendørsbrug. Blues passer især til victorianske hjem og Cape torsk. Behr anbefaler dolphin fin (790C-3) på kroppen med skodder i de lidt mørkere vindmølle vinger (610E-1) som en af sine traditionelle blå paletter.

Neutrale farver

Som farvevalg har udvidet i årtier, definition af, hvad der traditionelt også er under forandring, ifølge Sherwin-Williams. Mens hvide og lyse farver var altid betragtes som sikre, forbrugerne nu hælder mod nye traditionelle, såsom tonede neutrale spille ud omgivende landskabspleje og mellemtone værdier af de neutrale farver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com