Traditionelle urethan skum i senge

January 16

Traditionelle urethan skum i senge

Polyurethan plast lavet af råolie, opstod i anden verdenskrig som en erstatning for gummi. Polyurethan blev først tilføjet innerspring madrasser i 1950 ' erne. Madrasser lavet udelukkende af polyurethan dukkede op i og hvornår de blev udråbt som bruger rumalder materialer til bedre søvn. Polyurethan madrasser er generelt komfortable og billig, men de har også deres ulemper.

Høj densitet skum

Høj densitet polyuretanskum madrasser er fastere, yde mere støtte og varede længere end mindre tætte madrasser. Foreningen af sengetøj og møbler lov embedsmænd kræver at en høj densitet skum skal veje mindst 2,3 lbs. per kubikfod. Check etiketten for en skummadras til at se, om det er høj densitet. Generelt, jo højere densitet, jo større omkostninger.

Højtydende skum

Konventionelle polyurethan skum har konsekvent glat, fine celler af samme størrelse. Disse celler reagerer på pres på samme måde og komprimere i samme tempo. Dyrere højtydende polyurethan skum har celler af tilfældige størrelser. Nogle mindre, glattere celler give måde let, giver en blød føler at madrassen--mens større, grove celler modstå presset og give fasthed og støtte.

Fordele

Polyurethan madrasser ikke knirke eller gøre lyde som konventionelle madrasser. De modstå smuldrer og måtter og har ikke en dvælende lugt, heller ikke forvaerrer de mest almindelige allergi. En polyurethan madras vil miste kun 15 og 20 procent af sin fasthed, mest som opstår i nye madrasser. Polyurethan er billigere end latex skum.

Ulemper

Den stramme cellestruktur af polyurethan begrænser dens evne til at trække vejret eller tage i luften, hvilket gør det føles varmt om sommeren og kulde om vinteren. Da polyurethan er syntetisk indeholder det ingen anti-svampe, anti-mikrobiel eller anti-støv mide egenskaber, der er indeholdt i latex skum, som er fremstillet af naturlige materialer. Efter fem til 10 år, polyurethan celler nedbrydes og mister deres fasthed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com