Traditionelle vægbeklædning

March 5

Traditionelle vægbeklædning

Fra det tidspunkt hulemænd startede tegning på hulen væggene, har folk dekorere deres hjem ved at dække deres vægge med dekorative indretning, fra maling til papir på illustrationer. Traditionelle vægbeklædning tillader folk at dekorere deres hjem efter personlig smag.

Maling

Som en wallcovering kan maling variere fra en simpel, en-farve flad lag maling til en indviklet, mange-farvede vægmaleri. Forskellige maleteknikker omfatter sponging, maleri grænser, tilføje faux finish og tilføje tekstureret maling.

Tapet

Tapet fortsætter med at udvikle sig med moderne belægninger herunder glow-in-the-dark, desodorisering og speciel finish såsom læder eller kork. Men, traditionelle tapet har også tilbudt en række valgmuligheder fra grænser til teksturer, kalkmalerier, faux finish og stof belægninger. Den mest almindelige form for tapet er vinyl, du hænge på væggene med pasta.

Paneler

Sammenlignet med maling og tapet, er paneler en forholdsvis ny form for wallcovering. Det var populær i 1970′erne og 1980′erne som et billigere alternativ til træ vægge, der var lettere at vedligeholde. Det er nu muligt at få paneler i stilarter af træ finer, vinyl coated paneler, beadboard paneler (som også var populære i kolonitiden) og bambus paneler.

Stuk

Folk bruge oftest stuk til at oprette en tekstureret facade, men de også bruger det inde i boligen som vægbeklædning. Lavet med gips, kan det skabe mønstrede vægge, der er holdbare og kan dække beskadiget væg bestyrelser.

Decoupage

Decoupage indebærer, der dækker væggene i klippe papir motiver. Decoupage er kunsten at "montage, indsætte og lakering papir udskæringer til dekoration af objekter," ifølge den nationale Guild Decoupers. I 1600-tallet, den velhavende i Europa anvendes decoupage cut-outs af berømte kunstnere til at udsmykke deres vægge og praksis har fortsat til i dag.

Fliser

Fliser tjene som vægbeklædning i mange hjem--især i badeværelser og køkkener, hvor vandet ellers kan beskadige en væg. Flise er holdbart og vandtæt, hvilket gør det praktiske såvel som dekorative.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com