Trådløs vejrstation instruktioner

March 22

En trådløs vejrstation vil fortælle dig den tid, dato, indendørs og udendørs temperaturer og høj fugtighed. Nogle vejrstationer kan vise dig prognosen, Barometrisk lufttryk og en 12-timers air pres historie. Systemet kører på batterier, og der er en indikator at lade dig vide, når batterierne er lave. Instruktionerne for at oprette din egen vejrstation er enkle.

Instruktioner

•Sæt det trådløse vejrstation og remote temperatursensor 3 til 5 fødder fra hinanden. Læg ikke batterierne i sensoren eller vejrstationen i 10 minutter.

•Decide hvor du vil placere den trådløse vejrstation. Sensoren skal være i en tør og skyggefuldt sted. Trådløs vejrstation har en vifte af 330 fødder. De færre hindringer, at signalet skal passere gennem bedre enheden vil arbejde. For hver forhindring, at signalet skal rejse gennem, skærer arbejder afstanden i halve.

•Fjern batteriet dække ved at løsne skruen med en Phillips-head skruetrækker. Installere batterierne forbinde dem til de korrekte polaritet. Erstatte batteridækslet og den beskyttende regnslag, hvis din model leveres med en. Nogle modeller har et beskyttende regnslag, der skjuler batteridækslet, mens andre ikke gør.

•Monter sensoren. Den anbefalede plads til montering af sensoren er udenfor på en nordvendt væg, under tærsklen af huset. Montere sensor ifølge producentens anvisninger.

•Installer batteriet i den trådløse vejrstation ved at fjerne dækslet med en Phillips-head skruetrækker. Indsætte batterier, observere den korrekte polaritet. Udskift batteri-dækslet. Hvis intet vises på skærmen inden for to minutter, skal du fjerne batterierne i den Trådløs vejrstation. Vent et minut eller to og derefter indsætte dem.

•Indstil klokkeslæt og dato til fabrikantens anvisninger på din særlige mærke af Trådløs vejrstation. Placere vejrstationen på en tabel ved hjælp af en bordholder eller montere den på væggen.

Tips & advarsler

  • Altid installere batterierne i sensoren først, før du lægger i den Trådløs vejrstation.
  • Afhængig af fabrikat for din vejrstation kræver nogle du at sætte batterier i de trådløse vejrstation inden for to minutter at sætte batterier i sensoren.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com