Træ bog hylde projekter

September 30

Hvis du har ekstra tømmer eller nyder at arbejde på dine egne møbler eller opbevaring projekter, bør du overveje at sammensætte træ bog hylder. Der er en bred vifte af træ bog hylde muligheder for dig at vælge fra, spænder fra simple boards til komplekse modulære projekter. Overvej hvor meget tid du har, hvilke rum du skal arbejde med, og din egen dygtighed niveau før du begynder enhver reoler projekt. Vær ikke bange for at bruge din fantasi.

Modulære bygger

Modulære bog hylder er indbygget i væggene i dit hjem, så du skal sikkerhedskopiere dine snedkeri færdigheder med viden om din hjemmets elektriske og VVS systemer, også. Hvis du kan finde et ideelt sted for disse i væg hylder, kan de være en ideel løsning til opbevaring. De ikke tage op i ethvert rum og gøre brug af uudnyttede rum nedenunder dine trapper eller i andre områder.

Lys reoler

Hvis du har lyst til en mere enkel projekt end modulære bog hylder, stick med enkle åbne reoler. Ved at lade off sider og ryg, er disse bogreoler lettere at konstruere og har en mere moderne design. Brug solide lodret stillinger på hjørnerne af bog hylder til at træde i stedet for de strukturelle sider.

Kabinetter

Kabinetter er mere arbejdskrævende bog hylder, der ofte har døre, så du kan skjule ikke kun bøger, men andre varer på hylderne. Hvis du vil, kan du oprette kabinetter uden døre og i stedet installere en permanent bog hyldeplads på din væg. Brug en høj kvalitet træ som kirsebær og vælge en kedelig væg, som du vil tilføje en mere kompliceret konstruktion til.

Simple projekter

Hvis du ikke har meget erfaring med tømrerarbejde men har stadig tømmer at gøre hylder, kan så du prøve en mere grundlæggende gør det selv projekt. Simpelthen glat og pels dine bestyrelser og stable dem med passende dividers. Konkrete murværk blokke arbejde godt for et moderne look. Kun gøre disse hylder to eller tre enheder højt på de fleste, da de ikke har meget strukturel integritet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com