Træ & busk mad

April 4

Træer og buske i et godt anlagte værftet hjælpe skærmen private områder, læhegn og skygge, og giver hjemmet et færdigt look. Træer og buske har brug for de rette næringsstoffer til at vokse stærkt og robust. Ofte mangler den nødvendige næring i jorden.

NPK

Kvælstof, fosfor og kalium er de tre vigtigste elementer nødvendigt at træ og busk vækst. Hvis disse ikke er tilgængelige i den omgivende jord i tilstrækkelige mængder, vil planterne klarer sig dårligt. Kvælstof giver energi til træer og buske samtidig fosfor hjælper vækst i roden, blomst og frugt. Kaliums rolle er mindre forståelige men stadig afgørende. Kollektivt, er disse tre elementer kendt som NPK.

Afbalanceret gødning

En afbalanceret gødning brug mere end NPK, selv om. Andre sekundære elementer såsom calcium og magnesium, og sporstoffer som jern, kobber og zink er vigtige. Køb en gødning med primære, er sekundære og sporstoffer dyrere men bedre for plantens sundhed i det lange løb. Naturlig gødning som kompost indeholder mindre af de primære elementer, men næsten altid omfatter tilstrækkelige mængder af sekundære og spor dem.

Timing og mængde

Over fodring et træ, eller fodre den på det forkerte tidspunkt, er lige så slemt som ikke giver det tilstrækkelig føde. Hjemmet og haven butikker sælger let-at-bruge test, der viser balancen af NPK i jorden. Hvis du gøde over planter, kan du oprette en afstrømning, hvor den overdrevne gødning træder tabellen vand forurenende vand til alle andres brug. Fodring på det forkerte tidspunkt forstyrrer den naturlige vækstcyklus af planter. Oktober eller April er normalt bedst i tempererede klimaer.

Metoder

Hvis de træer og buske viser langsom vækst selv med korrekt vanding, gule blade farve i midten af sommeren, eller mister deres blade tidligt, de kan have brug for gødning. Metoder til fodring af træer og buske omfatter bare overbrusning maden på jorden, køre specielt fremstillet gødning pigge ind i jorden eller grave huller og lægge gødningen i nærheden af rødderne. Nogle boligejere køber udstyr som pumper flydende gødning direkte til rodsystemet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com