Træ dæk byggematerialer

June 17

Træ dæk byggematerialer

Opbygning af et dæk med standard træ er stadig populær selv som kompositmaterialer fortsætter med at udvikle. Når du opbygger et dæk, behøver du træ materialer, der henfalder ikke let og vil stå op til elementerne--medmindre du kan ordentligt behandle træet efter anlæggelsen. Du skal bruge standard bygning værktøjer såsom Save, hamre, negle og måleværktøjer ud over din træmaterialer.

Trykimprægneret

Trykimprægneret træ er den bedste form, hvis du insisterer på at bruge ægte træ, som det har gjort at modstå elementerne og kan vare i op til 40 år. Trykimprægneret træ er mest sandsynligt sydlige gule fyr, der har kemikalier presses ind i træet at bevare det. De kemiske konserveringsmidler beskytte det fra termitter og forfald, og det kommer ofte med en garanti.

Redwood

Redwood kommer i en række forskellige kvaliteter. Klart hjerte klasse er den mest holdbare type Redwood, da det er meget modstandsdygtigt over for rådnende. Andre typer omfatter B-grade, byggeri hjerte og byggeri fælles. Uanset holdbarheden, vil ingen form for redwood opretholde sin normale farve for længe under elementerne. Det bliver efterhånden fade til en mere gul-rød nuance hurtigt.

Mahogni

Mahogni træ har flere arter typer, der varierer i deres holdbarhed. De mest holdbare, eller "true mahogni," er fra Honduras og har en meget grov og vævet look når det er skåret. Filippinske mahogni er hovedsagelig en billig knockoff af den sande Honduras arter. Den nøjagtige farve dette træ vil også bestemme dens holdbarhed. Se til mahogni, der er medium eller mørk farvet (brun eller rød) til at finde den type, der er mere resistente til forfald.

Rødt cedertræ

Western red cedar kommer i flere forskellige farver, herunder laks lyserød og lys brun. Det er også udstyret med fire forskellige kvaliteter, fra A-D. Klasse og farve gør sjældent en stor forskel i dens holdbarhed. Rødt cedertræ er meget henfald resistente, men det er også meget modtagelige for vejret skader. Et dæk, bygget med cedertræ skal behandles og forseglet regelmæssigt, eller dens farve vil ændre til en sølv skygge før til sidst at dreje mørk brun.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com