Træ flisebelægning Scapbook ideer

December 25

Træ flisebelægning Scapbook ideer

Træ fliser giver en vifte af muligheder for jazzing op scrapbog sider. Uanset om du ønsker at forskønne en traditionel stil scrapbog side eller oprette scrapbook kunst til at hænge i dit hjem, gøre scrapbog fliser kort proces med titler, billedtekster og andre dekorationer. Søger ekstra Scrabble fliser i håndværk butikker eller oprette dine egne billeder eller lille træ fliser og gummi stempler.

Scrabble scrapbog

Opret en scrapbog af Scrabble minder for word elskerinde i dit liv. Omfatte snapshots af spil, der spilles, score kort og et sortiment af træ fliser lagt ud til stave foretrukne ord spiller, navne, titler, billedtekster og alt andet, der relaterer til spillet. Ekstra materiale, vært en Scrabble turnering og snap billeder hele natten. Omfatte de bedste skud i din scrapbog, sammen med en kopi af invitationen, gæsteliste, sider revet ud af en Scrabble ordbog og andre remedier.

Mock brættet

Tage et billede af en tom Scrabble bord, forstørre det og printe det. Placer det i midten af din scrapbog side og oprette en falsk brættet ved hjælp af et sortiment af træ fliser. Brug vintage fliser, Scrabble fliser og hjemmelavet træ fliser stemplet med en visuelt tiltalende skrifttype. Må ikke begrænse dig selv til brev fliser, hvis du finder en flise eller to med billeder på dem, indarbejde dem i dit design. Stave ud en samling af ord på et bestemt emne eller tilføje dem tilfældigt.

Indrammet scrapbog side

Lave en scrapbog side af dit valg og sæt den til side. Male en almindelig træramme, fundet på et håndværk eller hobby butik, i en lys farve til baggrund. Bruge en hot limpistol for at lime træ fliser langs kanten af rammen. Et tilfældigt udvalg af bogstaver kan bruges, eller du kan stave noget smart, vedrørende indholdet af scrapbog page. Når tør, sætte scrapbog side i rammen. Give det færdige projekt til en ven eller elsket en gave eller hænge den i dit eget hjem.

Oversize fliser

Opret en scrapbog side på en overdreven størrelse træ flise til visning i dit hjem. Male bestyrelsen, før du begynder. Udforme et layout og lim det på karton, som du ønsker en regelmæssig scrapbog page. Når tilfreds med det overordnede udseende af siden, lave en kopi af siden og dække det med Mod Podge. Når tør, anbringer siden til den flise, træ og behandle det med en epoxy fugemasse til at bevare dit design. Uanset om du vælger at oprette en sæsonbestemt stykke eller noget tidløst, det færdige produkt kan hænges på væggen eller vises stående op.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com