Træ flisning værktøjer

December 20

Træ flishugger anvendes til industriel og indenlandske formål. Disse maskiner er tilgængelige i en vifte af stilarter og modeller til at løse specifikke krav såsom haven vedligeholdelse for boligejere, gaden ren ups for kommuner og chipping til papir og tømmer. Tromlen flishuggeren var den første maskine lavet for at hugge brænde og var ikke meget sikker, som tromlen fungerer som en selvstændig feeder men er ikke reguleret. Det er tilnavnet "chuck-og-ænder" chipper, ifølge online ressource papir Industry.com, som mennesker har været kendt for at blive fanget i den selvstændige fodring mekanisme. Disk flishuggeren bruges af landskabsarkitektoniske virksomheder, da det skaber ensartede chips. Der er en flishugger til ethvert behov.

Flishuggere for boligejer

Kommercielle flishuggere bruges af boligejere til at rydde op i efteråret blade, græs klipning eller haveaffald. Disse markedsføres som haven maskiner og fås i en række størrelser og modeller, der gør flishuggere mobile, nem at betjene og forholdsvis billig. Disse stykker udstyr vil håndtere grene op til 50 mm i diameter. De resulterende træflis kan bruges som barkflis i haven.

Flishuggere til byerne

Kommunale regeringer har brug for træ flishugger, der går ud over behandling af små grene eller haveaffald. Byer har brug for industrielle mellemstore flishuggere til at håndtere grene og lemmer efter ødelæggende storme. Disse træ flishugger er større end modeller for boligejere og bærbare til at flytte fra sted til sted, ofte trukket bag en lastbil med chips fodring i lastbilen, selv.

Flishuggere til tømmer og papirindustrien

Der er tre typer af flishuggere anvendes inden for skovbrug og papir. Den industrielle flishuggeren har roterende knive, der er knyttet til en disk eller tromle. Disse knive snittes hele træer i træflis. Denne flishugger har en Selvlæssende enhed, som feeds træet ind i maskinen. Chunker skaber ikke fine chips af træ. I stedet har en spiral-head flishugger, der skaber store bidder af træ i 4-tommer længder. En cypresserne chipper koteletter et træ på maskinen hvor det er derefter tilhugget i stykker af en tromle, der bevæger sig ned på længden af træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com