Træ gren skærende værktøjer

November 30

Træ gren skærende værktøjer

Bruge korrekte træ gren skærende værktøjer til beskæring til at fremme sund vækst og fjerne døde grene eller de hængende over veje og tilsløre windows. Kvalitet skæring værktøjer fra havearbejde levering butikker sidste år og spare penge på havearbejde tjenester. Bær altid sikkerhedsbriller for at undgå øjenskader og tunge handsker til at beskytte hænder samtidig opererer elværktøj i overensstemmelse med producentens sikkerhedsretningslinjer.

Sakse

"Grensakse" er trimning håndværktøj, der drives med den ene hånd. Lille hånd beskæring værktøjer omfatter to former for Sakse til at klippe grene op til tre fjerdedele af en tomme tyk. Bypass eller scissor-typografi sakse har dobbelt buet vinger og pænere nedskæringer, især nyttig, når arbejder tæt på en træstamme. Bypass sakse skal regelmæssigt skarphed for at holde en ivrig skærefladen, som de er vant til at lave præcise udskæringer, når et træ er syge. Ambolt-stil sakse arbejde ved at lukke en lige kniv mod en flad blokere for at skære grenen og er kun egnet til afskære døde grene, som de har tendens til at knuse de skæres og kan ikke arbejde i trange, i modsætning til omgå sakse.

Beskæring sakse

"Beskæresave" er trimning håndværktøj, der kræver begge hænder til at fungere. Beskæring sakse er lig omgå sakse, som de to vinger krydse over eller "omgå" hinanden når du foretager et snit. De to lange håndtag giver øget gearing til at skære grene op til en og en halv inches tyk. Beskæring sakse øge din rækkevidde (aldrig skære grene direkte overhead) og tillade dig at klippe grene i svært tilgængelige områder.

Beskæring Save

Beskæring Save eller hånd sav, kommer i mange forskellige størrelser til skære grene fra én til seks inches tyk. Sorter af hånd beskæring Save omfatter bue Save og folde Save, som er specielt designet til skære grene og gøre arbejdet langt bedre end en almindelig tømrerarbejde sav, som har tendens til at skære mere langsomt og mindre renlig.

Pole Save

En stang så når op i et træ til at skære ud-af-nå grene op til to inches tyk, udvide gartnerens rækkevidde og evne til at arbejde på mellemstore træer. Værktøjet består af en savklinge, monteret på en lang træ eller glasfiber pole og drevet af elektricitet; af sikkerhedsmæssige årsager, skal pole Save ikke drives mens stående på en stige eller i et træ eller transporteres på personen mens klatring et træ.

Motorsave

Motorsave er skærende værktøjer drevet af enten benzin eller elektricitet og bruges til at skære store grene. Ved hjælp af en motorsav til at skære grene, mens balancing på en stige eller i et træ medfører risiko for at løbe ind i magt, telefon eller kabel TV-linjer. Aldrig bære en motorsav samtidigt med at kravle op i et træ. Brug en stærk reb til at levere det til den ønskede placering. Når du arbejder med enhver power saw, altid sikre værktøjet er hævet ikke højere end dine skuldre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com