Træ gulv efterbehandling produkter

February 7

Uanset hvor meget du ønsker at holde dit nye trægulv i prime stand, du kan ikke gå på listesko over det med bløde sokker til resten af dit liv. Hvad du kan gøre, er at anvende et par frakker af træ finish at gøre dit gulv hård, holdbar og de fleste vigtigere, fri for ridser.

Lak

Lak er en række forskellige form-påfyldning træ finish, hvilket betyder, at det dækker toppen af træets overflade i stedet for at trænge ind på det. Lak kan anvendes af spray eller pensel og beskytter mod varme, opløsningsmidler og vand, hvilket gør det en meget robust finish. Det leverer også en blank finish effekt til dit trægulv.

Lak

Denne filmdannende træ finish er generelt anvendes via spray; børste-on muligheder eksisterer, men er ualmindelige. Lak vil give dit trægulv med en mørk efterbehandling effekt, det er også længe-varer, og elastiske.

Akryl Urethane

Sammenlignet med andre træ-finish produkter, giver akryl urethan off en svagere duft. En anden fordel er, at overskydende let kan fjernes fra dine gulve med sæbe og vand. Form-påfyldning træ finish kan anvendes af børste eller spray og tørrer hurtigt.

Katalyserede klart Topcoat

Katalyserede klart topcoat er en spray-on-finish, der vil give dine trægulve med beskyttelse. Denne finish, en fælles valg for fagfolk, der ligner lak med hensyn til holdbarhed.

Shellak

Dette er en filmdannende træ finish, der kommer i en række forskellige farver, men generelt leverer en mørk efterbehandling effekt for din gulvbelægning. Shellac er en naturlig harpiks, der er delvist lavet af alkohol. Det er en børste-on-træ finish der tørrer hurtigt.

Vand-baseret træ Finish

Vand-baserede finish kommer i to varianter: Hvis det indeholder urethan, det kaldes polyurethan; Hvis det er delvist lavet af akryl harpiks, er det kendt som vandbaseret lak. Polyurethan er generelt den bedste valgmulighed for hård, slidstærk og ridsefri trægulve.

Gennemtrængende træ Finish

Gennemtrængende træ finish, såsom linolie og tung olie, trænge ind i træ som de arbejder, i modsætning til form-påfyldning woods, der forbliver på overfladen. En fordel ved denne type finish er at overskydende simpelthen kan tørres væk fra trægulvet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com