Træ gulv vs Pergo

December 29

Træ gulv vs Pergo

Selv om de kan se ens, er Pergo og trægulve to helt forskellige typer af gulve. Trægulve er et naturligt produkt, der er oprettet ud fra ægte træ, mens Pergo er fremstillet på en fabrik. Men trods disse to store forskelle, Pergo og trægulve ser meget ligner hinanden og kan være let forveksles for hinanden.

Trægulve

Trægulve er ganske forskellige kategori af gulve. Der er mange størrelser, farver, materialer, kvaliteter og nedskæringer af trægulve. Der er mere end 50 forskellige arter af træer, der er skåret og lavet i træ planker. Disse planker kan have forskellige størrelser og komme med varierende niveauer af defekter. Der er også mange typer af overflader, der kan sættes på træ gulve før den er klar til brug.

Pergo

Pergo er et populært mærke af laminatgulve. Pergo gulve fås i forskellige farver, stilarter og størrelser. Pergo er også det første selskab til at oprette laminatgulve. Der er flere andre mærker, såsom Dupont, Mannington og Armstrong, der skaber laminatgulv.

Laminatgulve

Laminat gulve er sammensat af flere lag. Udseendet af trægulve er faktisk et fotografi, der er indlejret i gulvet. En hård klarlak er placeret over fotografiet at sikre holdbarhed og forhindre fotografiet bliver beskadiget. Høj kvalitet laminatgulve kan ligner ægte træ gulve.

Pris

Prisen på gulve er en stor grund, hvorfor mange mennesker er mere tilbøjelige til at vælge Pergo eller andre typer af laminatgulve. Trægulve kan være dyre at købe, installere og vedligeholde. Laminatgulve kræver ikke omfattende vedligeholdelse som trægulv. Laminat gulve og trægulve kommer i en bred prisklasse men laminatgulve er næsten altid billigere.

Holdbarhed

Laminat gulve er yderst slidstærk og modstår ridser og skader. Trægulve, dog er modtagelige for ridser, gouges og misfarvning. Nogle typer af ægte træ gulve skal opretholdes med voks og andre kemikalier til at oprette en beskyttende finish. Også, når beskadiget, trægulve kan være nødvendigt at blive slebet og refinished.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com