Træ gulve kontra beton for et skur

February 23

Træ gulve kontra beton for et skur

Når du vælger et gulv for din stald, først overveje dit budget hen til pådømme hvad afsat til anlægsomkostninger for gulvbelægning. Mener der er vigtigere for dig: stil og udseende eller levetid og holdbarhed. Beslutter, hvilke funktioner og elementer er vigtigere for dig for din bygning er afgørende for planlægning og oprettelse af skuret, der er velegnet til dit formål.

Udseende

Træ har en fordel frem for et cement gulv i udseende og stil, da træ giver en rustik og land føler struktur. Et trægulv giver bygningen en mere hjemlig følelse end cement. Cement minder mere af en garage eller bygning. Ved hjælp af træ for sal kan give bygningen en mere færdig og visuelt tiltalende udseende på interiøret. Træ vil sandsynligvis kræve mere vedligeholdelse, såsom farvning og rengøring, men for at holde i uberørt tilstand.

Holdbarhed

Cement er et mere holdbart og stærkere overflade end træ. Skure bruges ofte til at gemme maskiner og værktøjer, f.eks. traktorer, plæneklippere og elværktøj. At tage disse varer ind og ud af skuret, ville flytte dem omkring bygningen og utilsigtet opgivelsen af tunge værktøjer bære og skade et trægulv lettere end et cement gulv. Trægulve kunne blive flishugges eller skrabes af tunge genstande, mens en cement gulv kan tage flere af en slå.

Vejr og miljø

Som jorden under og omkring skuret vil absorbere elementerne af det naturlige miljø, såsom regn og sne, have beton være buffer mellem jorden og skuret vil vise sig for at være mere holdbare end træ. Træ, endda pres behandlet træ, er mere tilbøjelige til at rådne og forfald end cement. Én måde at indarbejde udseende og stil af træ uden at risikere den strukturelle integritet af bygningen er at udnytte en sten pad base. Ved at tilføje et fundament af knust sten under bygningen, adskiller stenen gulvet i skuret fra jorden, holder det i uberørt tilstand.

Levetid

Cement vil have en længere levetid end et trægulv. Cement vil holde op mod slitage på indersiden fra transport af udstyr, redskaber og maskiner ind og ud og rundt om skuret. Det vil også bevare bygningens levetid ved at beskytte det mod de ydre dele af en fugtig jord, regn og sne. Ved at indarbejde cement i gulvet i skuret, du med til at forlænge levetiden på skuret.

Omkostninger

Et cement gulv kan være billigere end træ, afhængigt af hvilken type af træ du beslutter at bruge. Woods som pine og cedar, når det bruges som byggematerialer, kan vise sig for at være dyrt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com