Træ gulve vs Pergo i hjemmet

August 30

Trægulve kan bestå af enten solid bestyrelser eller manipuleret planker af træ lag presses sammen. Laminatgulve, opfundet af det svenske selskab Pergo i 1970 ' erne, er et syntetisk produkt med et fotografi af træ korn på overfladen. Laminat er betydeligt billigere end træ, men træ har fordele.

Installation

Som solid træ gulve skal være naglet, er installation bedst at overlade til en professionel. Men en erfaren gør-det-selv kan installere laminat planker, der knytter sig til hinanden, men ikke til undergulvet. Installation af manipuleret træ varierer efter produkt.

Skader og reparation

Massive trægulve bule mere let og kan fade i sollys, men fordi træets årer går hele vejen igennem, de kan refinished flere gange. Manipuleret træ, højst kan være refinished engang fordi det øverste lag er meget tyndere. Laminatgulve kan ikke være refinished overhovedet, og beskadigede planker er næsten umuligt at reparere.

Gulvet liv

Korrekt vedligeholdte massivt træ gulve har en ubegrænset levetid, mens manipuleret træ kan sidste 40 til 80 år. Laminat toppe ud på omkring 20 år.

Fugt modstand

Massivt træ er mere modtagelige for ændringer i luftfugtighed. Manipuleret træ og laminatgulve er bedre i vådere områder såsom badeværelser og nedenfor-grade installationer.

Æstetik

Hvert træ gulv bord er unikke. Laminat planker har gentagne mønstre-- og de billigere produkt, jo oftere det vil gentage.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com