Træ hegn med termitter

September 15

Træ hegn med termitter

Træ hegn skaber et attraktivt supplement til din værftet. Men træ hegn tilbyder også en fødekilde for termitter. Hvis termitter trives i dit område, skal du erstatte dit træ hegn med materiale, som ikke tiltrækker termitter.

Tegn

Da termitter bygge reder i jorden, konstruere de mudder rør til sikkert rejser mellem deres reder og træets overflade. Rør nå mellem.25 til 1 tommer på tværs, og ofte vises i bunden af hegnet, hvor de synes at forsvinde i jorden.

Kontrol

For enhver type af træ indlæg, der rører jorden, fungerer kommercielt trykisoleret og behandlede træ bedst. Erstatte dit hegn med ikke-træbaserede materiale som vinyl eller plast-belagt materiale også holder skadedyr i skak. Kemiske jordbehandling kan også hjælpe med at holde termitter fra din plankeværk.

Kontaktpunkter

Kontroller, at hegnet ikke røre andre trækonstruktioner. Ellers, termitter kan bruge hegnet som en vej til at nå og invadere dit hus eller andre strukturer. For hegn rørende træ bygninger, hjælper indstilling af indlæg på murværk blokke dig med at se mudder rør termitter bruger til at nå frem til området. Når du ser den afslørende mudder rør, kan du træffe andre foranstaltninger til at slippe af med insekter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com