Træ i forhold til Composite Blinds

October 3

Træ i forhold til Composite Blinds

For personer, der ønsker udseende og charme af en træ blind, findes flere muligheder end ægte træ. Forbrugerne kan vælge fra composite blinds eller imiteret træ persienner, såvel som ægte træ persienner. Ægte træ persienner og sammensatte blinds ser meget ligner hinanden, mens der har forskellige fordele og ulemper. Ofte kan ikke en sondring mellem imiteret træ, komposit træ og ægte træ persienner gøres når blinds hængende fra et vindue. Tæt kontrol af imiteret træ blinde lameller kan klart afslører den tydelige skelnen, som imiteret træ persienner indeholder ingen træ på alle.

Materialer

Udformet fra ægte træ såsom basswood, som er en nordamerikansk hårdttræ, eller Ramin træ, som kommer fra områder som Malaysia og Indonesien, har ægte træ blinds en særskilt træets årer. Ægte træ persienner kan malet, bejdset eller overtrukket med klart polyurethan viser den naturlige skønhed af træ. Træ holder nemt maling og pletter, som giver mulighed for mange forskellige træ blinde farvemuligheder. Sammensatte blinds indeholder en kombination af materialer, herunder træ fibre, og kan også indeholde PVC, plast og andre uorganiske stoffer. Mens de fleste sammensatte blinde virksomheder tilbyder et godt udvalg af maling og pletter, er valget begrænset sammenlignet med træ persienner. Sammensatte blinds tilbyder også et træ korn svarende til kornet af træ persienner. Imiteret træ persienner indeholder ingen træ og består udelukkende af PVC eller en kombination af PVC og andre menneskeskabte harpiks. Mængden af farvemuligheder med faux woods er også begrænset i forhold til ægte træ persienner. I stedet for at være malet eller bejdset, er farven blandet med PVC resin før bliver støbt ind i blinde lameller.

Design

Fås i 1-tommer, 2-tommer og 2 1/2-inch tremme størrelser, ægte træ persienner tilbud en bestemt række fordel over kompositter, når det kommer til stil. De fleste sammensatte blinds er tilgængelig i enten 2-tommer eller 2 1/2-inch tremme størrelser. Mens normalt ikke tilbydes i en 1-tommer lamel, tilbyder de 2-tommer og 2 1/2-inch sammensatte sorter en meget lignende udseende til deres ægte træ modparter. Imiteret træ persienner, som sammensatte blinds, kommer i 2-tommer og 2 1/2-inch tremme størrelser.

Vægt

Sammensatte blinds vejer mere end ægte træ persienner på grund af de unaturlige fibre anvendes i den blinde sammensætning. Træ persienner er lettere at montere på væggen end composite blinds på grund af vægten faktor. Imiteret træ persienner kan er den tungeste af de tre forskellige blind og bøje og synke efter en årrække på grund af den tunge vægt.

Holdbarhed og modstand

Både træ bindes og sammensatte blinds tilbyde en holdbar, velbygget vinduesskærm. Dog blinds sammensat arbejde meget bedre i fuld-solen miljøer og fugtige forhold. Vælg composite blinds for værelser, der modtager fuld, direkte sollys, som kan fordreje ægte træ persienner over tid. Composite blinds også arbejde godt i et badeværelse, hvor ægte træ blive beskadiget fra fugtige og fugtige betingelser. Mens kompositter er en bedre løsning end træ persienner for fugtige forhold, tilbyde imiteret træ persienner den bedste løsning i en dampende eller fugtigt miljø. Fordi de består af PVC, ikke kan lameller af dette alternativ til træ blive beskadiget af fugt.

Overvejelser

Ægte træ persienner tilbyder det perfekte produkt for folk, der ønsker at "gå grøn". Træ persienner giver mulighed for boligejere til at dekorere deres hjem med en alle-naturlige produkt. På den anden side kan imiteret træ og sammensatte blinds være fremstillet af genanvendte plastmaterialer, som også udgør en positiv for øko-minded forbrugere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com