Træ insekt problemer med brune blade

October 1

Træer er ofte værdsat for deres prydværdi. Skygge træer giver et cool sted at hvile i, og mange tænder strålende farver i efteråret. Træer plaget af skadedyr, men kan have blade, der bliver brune eller endda falde for tidligt fra træet. Flere forskellige typer af insekter kan forårsage disse symptomer, lige fra artsspecifikke bugs til dem, at plage en bred vifte af træer.

Årsager

Kedeligt insekter som Birk soegeren og clearwing Udvisningshamre har larver at bore ind i skoven af træet, afskar levering af næringsstoffer til bladene. Dette forårsager bladene at visne og blive brune. Til sidst, falder de fra træet. Små eller allerede svækkede træer kan dø. Andre skadedyr angriber bladene sig, suger saft fra bladene og får dem til at blive brune og visne op. Disse insekter omfatter bladlus, leaf tragte, skalaer og mider. Mange biller og larver lever af blade, som også kan få dem til at blive brune. Normalt, er huller i bladene eller i periferien en død giveaway af disse skadedyr.

Behandling

Insektbekæmpelsesmidler sprays kan styre angreb af skadedyr på dit træ, men kun hvis de anvendes korrekt, og kun hvis de grundigt dækker hele træet. I de fleste tilfælde skal du anvende insekticidet lige efter larver klækkes, men før de begynder at fodre eller gravende. Derudover skal du pels blade grundigt med giften. Af denne grund er insekticid mest effektiv på små træer.

Forebyggelse

At forhindre insekter i infesting dit træ er vanskeligt, hvis ikke umuligt, men du kan forhindre en alvorlig reaktion på deres invasion ved at holde dit træ så sunde som muligt. Stærk træerne kan modstå et insekt angreb meget lettere end træer, der allerede er syge. Give dit træ masser af lys og plads til at vokse. Træer, der har plads til luft at cirkulere frit omkring dem lider sjældnere af svampesygdomme, som spredes på vand og kan svække et træ. Befrugte træer, der har brug for ekstra næringsstoffer, såsom palmer. Tage sig tid til virkelig at lære om din specifikke træarter og hvad det har brug for at vokse godt og trives.

Andre overvejelser

Nogle træer er meget mere hårdføre end andre. Mange er simpelthen ikke attraktivt for skadedyr. Nåletræer, for eksempel, kan være generet af nogle insekter, men er ofte undgås ved fælles ødelæggende skadedyr såsom japanske biller. Find ud af hvilke insekter er mest almindelige i dit område, og vælge et træ, der ikke er ønskeligt eller er resistente over for disse fejl. Spørg en ekspert på dit lokale haven, skovbrug eller Universitet udvidelse center for at få hjælp.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com