Træ korn Faux ruder værktøjer

June 13

Træ korn Faux ruder værktøjer

Du kan oprette en faux træ--- eller faux bois---overflade ved hjælp af en bemærkelsesværdig vifte af værktøjer, både almindelig og specialiseret. Mens nogle værktøjer producerer en fantasy faux overflade når malet i uventede farver, hverve andre værktøjer omstændelig teknikker, der kan narre selv de mest kræsne øje. For en autentisk udseende overflade, bør du planlægger at anvende flere lag af transparent glasur i tilsvarende farver for at øge kompleksiteten og dybde i din imiteret træ.

Pensler

Dekorative malere bruger en lang række pensler til at efterligne det subtile udseendet af naturtræ. Flad piskning pensler, sammensat af meget lange hår, skabe udseendet af porer når tappet mod en glaseret overflade. Stiv, wide-stritter pensler forlade et træ korn mønster, når de er trukket gennem våd glasur. Knotholes og andre uregelmæssigheder kan tilføjes i hånden med tynde, Bogstavernes pensler.

Ståluld

Puder af frisk ståluld producere en soft-leder korn. Mindre udtalt end linjerne efterladt af en pensel, stål uld subtilt spredte glasur er ideel til at efterligne en syltede træets overflade. Undgå ståluld med tilføjet sæbe eller vaske-og rengøringsmidler. Aftørre jeres stykke af ståluld efter hver passage gennem våd glasur, og erstatte det ofte. Beskytte dine hænder med handsker når du arbejder med ståluld.

Åretegning kamme

Metal årer kamme kommer i et par størrelser til at producere korn af forskellig bredde. Bløde træsorter som fyr har mere plads mellem korn end hårde træsorter. Studere et træ prøve for at se hvilke kam er mest passende. Du kan oprette din egen generiske faux træets overflade med enten kam. Bruge de finere kam for en underspillet finish eller oprette en dramatisk udseende ved hjælp af en årer kam med bred tænder.

Rocker værktøjer

Rockere præget med en træ-korn mønster er det foretrukne værktøj, når de forsøger at kopiere det komplekse udseendet af kernetræ, med dens bølgede linjer og knotholes. Afhængigt af de forskellige vinkler, som du bruger mens roterende rocker gennem den malede overflade, kan du producere en endeløs række af træ-korn mønstre. Ifølge Martha Stewart, kan ved hjælp af en rocker med unaturlige glasur farver forvandle almindelige møbler til hofte, moderne stykker.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com