Træ loft ideer

January 15

Træ loft ideer

Et træ loft tilføjer varme og design interesse til alle rum i dit hjem. Træplader og brædder samles i karakteristisk mønstre, der passer til rustik, eklektisk, shabby chic stil, fransk land eller land design stilarter. Camouflage en forældet popcorn loft med træ paneler, eller bygge en ny loft struktur til din front veranda, der hylder dage gået.

Beadboard træ loft

En type af træ loft, som du kan bruge i alle indvendige rum i dit hjem eller på en veranda er en beadboard loft. Beadboard er tilgængelige i rillede paneler i plader af varierende bredder og længder, der spænder fra 38 til 44 inches. Pre primet og almindelig beadboard paneler er lavet af træ finer, hårdttræ eller trykket træ produkter, såsom medium og høj density fiberboard. Dække en forældet eller beskadiget loft med beadboard paneler til straks øge design af dit værelse. Nye beadboard paneler er knyttet til loftet bjælker eller over en krydsfiner substrat. Beadboard paneler tilføje charme til shabby chic stil, strand-tema eller fransk land interiør lofter.

Rillede Pine loft

Tilføje rustikke charme til ethvert interiør eller veranda loft med en fjer og not pine loft. En fjer og not loft design med lås træ fyrretræsbrædder sammen for at skabe et loft mønster med gamle verden stil. Vælg knudrede pine træ boards med riller langs ene side og tunger, eller fremspringende træ strimler, langs den anden at oprette loftet. Den tunge side af brættet passer ind i den rillede side af et andet bord. Sømmen mellem de to bestyrelser er V-formet eller flush, afhængig af vinklen på snit langs kanten af bestyrelsens pine. Installer tunge og not fyrretræsbrædder én efter én med en skruetrækker og træ skruer. Vedhæfte bestyrelser over en krydsfiner substrat eller direkte i loftet bjælker.

Træ Paneled loft

Oprette en eklektisk træ loft med dekorative krydsfiner paneler og strimler af træ trim. Bejdse eller male krydsfiner paneler og vedhæfte dem over en forældet loft eller direkte på loftet bjælker. Sikre, at du bruge træ skruer for at holde panelerne på plads; negle kan blive løst med tiden fra vægten af krydsfiner. Forbedre den færdige krydsfiner med tilfældige strimler af dekorative træ trim farvet eller malet til kontrast mod krydsfineren. Placer trim langs sømme lavet af joinforbundne panelerne og på forsiden af panelerne. Oprette geometriske mønstre med trim eller oprette tilfældige design langs loftet. Bruge vandtæt konstruktion lim eller træ skruer til at fastgøre træ trim til de celleplader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com