Træ myrer

May 24

Træ myrer

Verdens mere end 12.000 arter myrer har forskellige størrelser, farver og nesting præferencer. Mens nogle myrer kan foretrækker sand eller cool skov snavs, foretrækker andre at bygge rede i eller opretholde deres liv gennem træerne. Med et par undtagelser, træ myrer generelt lever i døde eller rådnende træer og træ og er snu tunnel gravemaskiner og blad kuttere.

Carpenter myrer

Carpenter myrer er store myrer, der graver sig ned i døde og rådnende træer. En arbejdstager myre måler typisk overalt fra en fjerdedel til fem ottendedele af en tomme. Carpenter myrer er generelt mørk eller sort. De spiser levende og døde insekter og forskellige typer af kød og fedt. For at konstruere deres reden, brug carpenter myrer munden til at hule ud døde træet lemmer, logfiler og træ i huse.

Fløjlsagtig træ myrer

Fløjlsagtig træ myrer er omkring en fjerdedel inch lang og usædvanlig farvet. Hoved og thorax er rødbrune, mens den sorte maven er sort og ser fløjlsagtig i tekstur. Disse myrer reden højt oppe i våde eller rådnende træ og er mest almindelige i Californien. Fløjlsagtig træ myrer er særligt aggressive; de vil kravle op på og bide en person i nærheden af deres reder. De er også kendt for at sprøjte en anal kirtel sekretion i bidemærker de forlader, hvilket gør dem særligt smerteligt. Træer hosting fløjlsagtig ant reder bliver har flere huller og aktive stier af arbejdstagere kravler på det.

Acrobat myrer

Acrobat myrer er ikke kendt for at være særligt gymnastik; snarere, de er så opkaldt for hvordan de holder deres underliv lidt over resten af deres krop, som om de er engagerende i en livslang balancegang. Disse myrer måle kun omkring en ottendedel af tomme lang. De reden i logfiler, træstubbe, døde træet lemmer og brænde. De kan lejlighedsvis finde deres vej ind i skoven af et hjem Hvis dette træ er rådnende eller særlig fugtig.

Parasol myrer

Parasol myrer, også kendt som leafcutter myrer, får deres navn fra deres evne til at transportere blade meget større og tungere end de er over deres hoveder som parasoller. Mens de ikke yngler i træer, arbejder de i og omkring dem til at opretholde deres livsstil. De er svamp landmænd, hvilket betyder, at de dyrker deres egen mad, en type svamp i underjordiske haver. Disse myrer, fundet i Central- og Sydamerika og det sydlige Nordamerika, rejser i meget lange linjer i skoven på udkig efter blade, som de bærer tilbage til deres reder. De kan bære næsten 10 gange deres egen vægt. De slibe op bladene, føje det til afføring og andre bakterier, og har tendens til at denne masse, indtil det danner en svamp, som myrerne senere spiser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com