Træ persienner vs romerske nuancer

September 21

Træ persienner vs romerske nuancer

Træ persienner og romerske nuancer har to separate anvendelser og er to meget forskellige ser produkter. De er begge kategoriseret under vindue behandlinger. Et godt træ blind kan er typisk lavet af bas træ og trukket op, trak og vippes. En romersk skygge er lavet af stof og kan flyttes kun op og ned.

Træ persienner

Træ persienner er et meget alsidigt vindue der dækker. De er attraktive og give dig mulighed for, med stav og lameller, kontrol lys og privatliv. De kommer i mange farver og pletter. Flere træ blinde producenter tilbyder tremme valg, tape indstillinger og træ gesims bokse for at dække stoftyper.

Romerske nuancer

Roman nuancer er typisk lavet af kundens valg af stof, selv om nogle virksomheder har færdige standard stof valg. En romersk skygge kan være interlined eller have en regelmæssig eller blackout foring på bagsiden. Blackout liner er ikke anbefalet til en flat-fold Roman pinhole problemer.

Kombineret behandling

En blind og en romersk nuance kan bruges sammen på ét vindue. Blinde kan monteres på indersiden af vinduet og bruges til lysstyring, og den romerske skygge kan placeres udenfor øverst i vinduet som et dekorativt valance og dækning for vinduet om natten for endnu flere lysstyring.

Overvejelser

En romersk nuance kan bruges som en elegant gardiner behandling i en stue. Et træ blind ville ikke se så fornemme i en stue men er fremragende til beskyttelse af personlige oplysninger og lysstyring i køkken, alrum eller barns værelse. Ingen scenografi i reglen hedder, at hvert vindue i et hjem skal have den samme vare på det. For konsistens, kan du prøve et produkt i hjemmet, der mindst har samme farve på bagsiden af den blinde eller skygge.

Omkostninger

Typisk, en romersk skygge, afhængigt af den stil og stof valgt, kan være det dobbelte af prisen for en træ blind.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com