Træ pletten opskrifter

September 13

At vælge en plet for dit projekt kan være så simpelt som en tur til hardware eller maling butikken og vælge kan en farve og finish, eller du lave din egen pletten og få et resultat, der er tilfredsstillende at producere og tættere matcher dit koncept. Det er en god idé at tage hensyn til virkningen af en plet på den type af træ i dit projekt for at få så tæt som muligt på de resultater, du har visualiseret.

Overvejelser

Pletten farve på træ afhænger af to variabler: den træ du vil plette, da dette påvirker udseendet og kvalitet af den færdige farve, og hvad virkning du ønsker at oprette. Ønsker du en antik look, en vestlige look, et naturligt look eller bare en match til noget du allerede har?

Nogle af pletten opskrifter tilgængelige bruge giftige ingredienser, så sørg for de ikke er noget du er allergisk over for. Farvning gøres bedst udendørs eller i et område hvor der er god luftcirkulation.

Når du er færdig med farvning og er klar til finish pels, er der igen overvejelser. Du kan vælge imellem mange kommercielle lakker og voks eller bruge noget hjemmelavet.

Pletten opskrifter

Oliepletter er traditionelle og er fremragende til matchende pletter på eksisterende træ, især hvis den specifikke farve du leder efter findes ikke længere.

Woodworking.com har en artikel om matchende pletter sikkert, plus en opskrift for at gøre din egen. (Se http://www.woodworking.com/wwtimes_oilstain.cfm
).Linolie blev traditionelt brugt af håndværkere længe før isenkræmmer sorter blev opfundet. Det trænger dybt ind i træet og ofte uddyber den naturlige farve, bare ved at gnide i mange frakker. Hjemmesiden http://www.craftsman-style.info
har en meget omfattende drøftelser af blanding og bruge oliepletter og ånd pletter, plus variablerne til at tage hensyn til når du blander dine egne.

For en hjemmelavet pletten, kunne hvid eddike blandet med farver blæk anvendes til dit træ være en interessant variation. For instruktioner, se hjemmeside http://www.homeenvy.com/db/6/436.html
. Rul ned på siden til "Workshop." Der er en beskrivelse af en masse ansøgninger om hvid eddike, herunder anvisninger for en bejdsning effekt.

For en simpel, ikke-giftige måde at tjene en plet fra plantemateriale, koge du bare plantemateriale i en time, tilsætning af vand, hvis det fordamper for hurtigt. Derefter tilføje en halv teskefuld af pulveriseret alun som fiksativ, og male det på træ. Du kan finde opskriften på hjemmesiden http://www.care2.com/greenliving/homemade-wood-stain.html
. For at gøre jorden-farvede pigmenter, ville du vaske plain gamle snavs som beskrevet og male det på. Sand det når det er tørt.

I betragtning af den endelige effekt

Typen af træ du vil plette påvirker dit valg. I almindelighed, fyr og Gran er bløde træsorter--de absorbere væsker let. Enhver plet, som du bruger på dem vil hæve kornet, giver en blød, lodden virkning, og stykket skal slibes med meget fint sandpapir eller ståluld for en glat finish. Sværere skoven vil absorbere mindre let og kornet ikke vil blive rejst i samme omfang.

Alle pletten anvendes på træ er dekorative kun og efterlader stykke ubeskyttet. Kig grundigt ind finish som de endelige virkninger varierer med gned voks finish, olie finish, lak og de nyeste high-tech belægninger.

Altid bruge Vandtætte handsker når farvning til at beskytte dine hænder fra skadelige kemikalier og/eller fra farvestrålende fingre!


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com