Træ skadedyr og insekter

November 10

Hvis du planlægger på voksende træer i din baghave eller på din ejendom, er det afgørende, at du lærer om de forskellige typer af insekter og skadedyr, der kan påvirke træet vækst og overlevelse. Selv om løv-og nåletræer er forskellige i mange henseender, deler de også nogle typer af insekter og skadedyr skadedyrsangreb.

Bagworms

Dette insekt angriber en bred vifte af løv- og nåletræer træer, herunder nordlige hvid cedar, rød cedar og andre nåletræer, sammen med løvfældende træer som ahorn, eg og elm. Tegn på en infestation omfatter silken poser hvor dette insekt udvikler. Fysisk kontrol indebærer blot tager off poser når du opdager dem, selv om de fleste pesticider vil også arbejde når poserne er stadig små og i udviklingsfasen. Der findes også en række naturlige parasitter, herunder flere arter af hveps.

Bladlus

Bladlus er nogle af de mest fleksible og omfattende af træ skadedyr, som de er i stand til og villige til at fortære mange typer af træer. De æder alle dele af et træ, fra bladene, bark, og vil angribe både nåletræer og løvfældende træer. Der er mange arter af bladlus, og de kan alle forårsage alvorlige problemer (op til og med død) i dine træer. Metoder, der omfatter en lang række insekter (som ladybird biller) og pesticider såsom carbaryl og permethrin.

Ambrosia Bille

Dette insekt inficerer mange arter af træer men er især glad for pine, bald cypress, honeylocust, rød cedar og willow. Disse biller indføre en lang række svampe, de derefter gård for mad, at skade træet, som regel ved at producere et cankerous område i skoven. Styre dette insekt ved at afskære inficerede grene og, hvis det er muligt, brænde dem. Du kan også bruge biologisk kontrol såsom clerid biller, og du kan sprøjte når voksne fremstå i løbet af foråret.

Clearwing Udvisningshamre

Clearwing soegeren inficerer en bred vifte af løv- og nåletræer træer, herunder elletræ, Ask, ahorn, pine og mange andre (herunder frugttræer). Selv om voksne ikke skader træer, larverne udnytte afgrenet og kan forårsage stor skade på væv, der bærer mad og vand hele træet. Selv om nogle træer kan tåle soegeren, kan andre opleve beskadigede lemmer og, i ekstreme tilfælde, endda død. Der er en række måder at forhindre angreb, herunder minimering af stress til træer og at reducere eller eliminere striber. Men hvis skulle opstå en infestation, snyltehvepse og konventionelle pesticider såsom permethrin er effektiv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com