Træ skulptur teknikker

December 2

Træ skulptur teknikker

Grundlæggende sculpting teknikker har ændret sig lidt siden Bibelens tid når håndværkere udskåret træ med rå knive eller skærpet sten. I dag, træskærerarbejde værktøjer spænder fra små knive til stort motorsave. Endnu, selv med en lommekniv, en nybegynder kan skære en enkelt design med en pind og oplev skønheden i træskærerarbejde.

Grundlæggende værktøjer

Afhængigt af træ skulptur, vil du har brug for forskellige udskæring værktøjer. Det vigtigste værktøj er beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne fra træflis og støv. En udskæring kniv med en 1-1/2 tommer blade gør små nedskæringer for præcise udskæring. V-afsked værktøj skaber kanaler for designarbejde. Gouges har svungne vinger, der skære runde former, mens mejsler kommer i mange størrelser til form lige linjer. Du har også brug for en skarpere sten til at holde værktøjer fra at blive kedelig.

Træ

At vælge den bedste træ vil gøre projektet carving fornøjelig og enklere. Snitte med korn, den naturlige retning af træfibre, hvilket er lettere end mod det. Butternut, tupelo og basswood er bløde nok til påpege. Kastanje er samme farve som eg, men billigere, og mahogni har en straight, rødlig korn, der bliver mørkner med alderen. Begge er gode for træ skår og lindring carving. Pine er et godt valg, da det er billigt, og hvis det udskårne stykke vil blive malet. For mere indviklede udskæring, bruge ahorn eller eg for deres skønhed.

Påpege

Den ældste form for træ skulptur er også den enkleste--påpege. En folkekunst, det kræver kun en udskæring kniv og et stykke træ eller en pind. Fælles projekter er en vandre stok, en tændstikmand eller en statue, og dyr figurer og legetøj. Hold den træ stykke i den ene hånd og barbere det med en kniv ved at flytte kniven væk fra kroppen.

Træ flisning

Træ skår er en grov teknik, der skærer ru, trekantede chips fra træ til at oprette et design eller billede. Træ flisning typisk mangler fine detaljer af andre teknikker, men har en abstrakt udseende med en håndlavet, folkemusik appel. Smykker box låg og træ rammer gør godt træ flisning projekter for begynder og avanceret carvers.

Lindring Carving

Lindring carving, den mest vanskelige og indviklede træ skulptur teknik, tager år at mestre. Designet er mejslet væk fra et solidt stykke træ, forlader en hævet eller 3D-billede, der kræver mange timer at gennemføre. Du har brug for en bred vifte af værktøjer til at gøre en lindring carving, herunder håndholdte powered øvelser og bit, der ofte bruges til ætsning af glas. Hyppige projekter omfatter masker, træ plader, og tegn og håndskårne møbler.

Motorsav udskæring

Ved hjælp af kraften fra en motorsav til at gøre udskåret træ stykker resultater i kreative og selv sarte former. Motorsav udskæringen begyndte i USA 's Pacific Northwest i 1950 ' erne, og det kræver stor dygtighed med motorsav til at producere værker sikkert. Den mest almindelige form er en statue med design af dyr, mytiske figurer og indiske totempæle. Motorsav carvers foretrækker normalt større stykker træ, grene eller logs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com