Træ snudebiller

October 22

Træ snudebiller

Alle udendørs planter er modtagelige for invasion fra insekter og træer kan tiltrække et vilkårligt antal uønskede gæster. Der er et stort antal arter af weevil insekt; nogle foretrækker kun én type af træet, mens andre vil feed på næsten enhver træ. Som koldt vejr sætter ind, disse skadedyr kan endda invadere i nærheden hjem søger sikkerhed fra koldt, og kan blive betydelig skadedyr, hvis ikke behandlet ordentligt.

Identifikation

Snudebiller er små bugs, undertiden så små som 1/5 tommer lang; nogle arter kan nå ca ½ tomme lang, men det er omtrent lige så stor som de får. På nært hold, er de formede lys pærer med bred organer og tynde hoveder. De fleste har lange antenner, der strækker sig foran dem. Hvis du ikke kan spotte bugs, selv, omfatter afslørende tegn på en weevil angreb på et træ siver punktering huller hvor insekter er fodring samt misfarvede løv som bugs feed på næringsstoffer af træet.

Skader

Voksen snudebiller og deres larver lever af sap i træet, som er ansvarlige for næringsstoffer til andre dele af træet. Du kan ofte finde dem fodring på bladene, som vil se revet fra kanterne hvor de er fodring. Du kan også finde små huller i barken af stammen og grene. Som angreb stigninger og snudebiller fortsætter med at fodre, træet vil lide misfarvning af dens blade og grene. Til sidst, falder blade--- og blomster, hvis træet producerer nogen---væk, efterlader træet med en nøgne udseende. Store parasitære kan i sidste ende medføre hele grene, eller endda hele træer, visner og dør tilbage, undertiden permanent.

Udendørs kontrol

Snudebiller bliver aktive i forsommeren, generelt i slutningen af juni eller begyndelsen af juli. Hvis du bemærker weevil problemer, eller har oplevet det i fortiden og vil forhindre det, skal du behandle dine træer i begyndelsen af juni med en insekt-afvisende spray, der indeholder acephat. Sættetid grenene, trunk og blade med dette materiale; Sørg for at få toppe og bunde af bladene. Du kan også behandle jorden under træet for at forhindre snudebiller fra fodring på rødderne af træer. Dette kemikalie vil holde snudebiller væk, og vil dræbe alle bugs, der æder behandlede områder af træet. Følg instruktionerne produkt om gentagne ansøgninger.

Indendørs kontrol

Behandle fundamentet for dit hus med den samme afvisende spray. Du kan også behandle omkring vinduer og døre hvor snudebiller kan indtaste dit hjem. Betale meget opmærksom på skridt og indgangsparti samt. Du bør også spray frastødende på alle græs og planter inden for en 10 fod af dit hjem for at modvirke bugs ind. Husk at følge fabrikantens anvisninger om nødvendigt gentagne ansøgninger. Udfyldning af revner og huller med caulk kan også hjælpe med at holde snudebiller. Dræbe nogen af dem du ser indeni.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com