Træ spise kinesisk biller

November 27

En type af træ-spise kinesisk billen kaldet smaragd aske soegeren har angrebet og dræbt millioner af aske træer i Nordamerika, siden det blev først identificeret i 2002. Smaragd aske soegeren dræber alle nordamerikanske arter af aske og har spredt sig fra dens oprindelige registrering site nær Detroit på tværs af 14 amerikanske stater og to canadiske provinser.

Identifikation

Smaragd aske soegeren er en strålende, metallisk smaragd grøn farve over det hele med mulige rødlig eller kobber refleksioner. Den øverste side af maven, under vingerne, er en lys, metallisk kobberfarvet rød, som adskiller denne art fra andre Agrilus Bille arter fundet i USA Det er omkring en 1/2-tomme lang, med en langstrakt, cylindrisk form og savtakket antenner.

Skader

Umodne larver af smaragd aske Udvisningshamre feed på cambium i træets inderste bark, som forstyrrer træets evne til at transportere næringsstoffer og vand. Dets løv gule, visnen og falls, grenene begynder at dø og hele træet er død inden for tre år i mange tilfælde. De voksne biller foder på træets blade, men de lidt skade træet.

Rækkevidde

Smaragd aske Udvisningshamre er blevet identificeret i flere stater og provinser i Nordamerika, startende i 1990 ' erne. I USA er der bekræftede infestationer i Illinois, Indiana, Iowa, Kentucky, Maryland, Michigan, Minnesota, Missouri, New York, Ohio, Pennsylvania, Virginia, West Virginia og Wisconsin. De er også til stede i Quebec og Ontario, Canada. Karantæne håndhæves i mange områder for at forhindre angrebne aske træ fra rejser til andre regioner.

Kontrol

Der er ingen kendt behandling for smaragd aske soegeren skadedyrsangreb. Angrebne træer bør fældes og bortskaffes. En af de måder, biller rejse til nyt territorium er i angrebne brænde transporteres af mennesker. Altid købe brænde hvor du brænde den. Selvom træet ser fint, kan smaragd aske soegeren larver være skjult under barken.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com