Træ Spray for oliven svamp

October 27

Træ Spray for oliven svamp

Oliventræer trives i områder med lange, varme somre med temperaturer over 70 grader F, kølige nætter og varme dage om vinteren. De er officielt hårdfør til zoner 8-11 på den amerikanske afdeling af landbrug plante hårdførhed Zone kort. Selv om oliventræet har færre problemer end de fleste frugttræer, er svampesygdomme almindelige i nogle områder i USA, især i områder med høj luftfugtighed eller regn.

Svampesygdomme

Verticillium visnesyge er en almindelig olivenolie sygdom med både kommercielle operationer og hjem landskaber. En soilborne svamp svækker og henfalder den oliventræ rødder. To typer af leaf spot svampesygdomme er fælles samt: Cercospora og peacock spot. Begge sygdomme forårsage bladtab og undertiden manglende bloom eller blossom drop. Nogle oliventræ kultivarer mere modtagelige for Blandtegning svampesygdomme end andre omfatter Frantoio, Manzanilla og Arbequina.

Symptomer

Verticillium visnesyge symptomer bliver tydeligt i foråret når de nyere blade mister farve og ruller indad. De blade og frugter drop fra træet, selv om døde blomster blive siddende. Dele af træet kan dø i en sæson. Selvom træet producerer nye vækst fra ikke-inficerede grene, kan det blive smittet. Påfugl og Cercospora leaf spot symptomer er de samme og omfatter runde pletter, mørk grøn til sort i peacock spot og rødlig brun for Cercospora leaf spot. Der kan være en gul glorie omkring steder. Påfugl leaf spot opstår på overfladen af det oliventræ blade placeret i den lavere baldakin.

Træ Spray

Der er ingen fungicid sprays for verticillium visnesyge. Beskæring inficerede grene og solarizing jorden under træet hjælpe skære ned spredning, men træet til sidst bukker under for sygdommen. Fast kobber fungicider eller Bordeaux blanding sprays anvendes efter høst at beskytte træet mod Cercospora og peacock leaf spot. Anvende igen i foråret hvis der er en længere periode med regn. Sprøjtning træet hvert år efter høst beskytter den. Ledelse kræver fuld dækning af begge sider af løv med fungicid spray.

Overvejelser

Patogen forårsager verticillium visnesyge kan leve op til 30 år i jorden. Forhindre sygdommen ved solarizing jorden. Overrisle jorden til en dybde af 1 fods, indtil at den samme dybde, glat jorden og derefter dække det med klar plastfolie. Enten stikke kanter af plast i jord eller bruge sten eller fliser til at holde ud af luften. Giver mulighed for plast til at forblive under den varmeste del af sommeren til seks uger. Når du anvender træ sprays for andre svampesygdomme, bruge den nøjagtige sats, der er anført på etiketten og anvende produktet på en vindstille dag.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com