Træ trappe komponenter

October 12

Træ trappe komponenter

Trætrapper kan give en følelse af elegance og tradition til indre af et hjem. Træ har en aura af kvalitet og holdbarhed andre materialer har svært ved at matche. Forskellige komponenter gå ind i fremstilling af træ trapper og et kendskab til disse forskellige elementer giver en større indsigt i opbygningen af denne klassiske funktion af mange amerikanske hjem, den trætrappe.

Flyrejser og landinger

En flyvning af trappen refererer til en uafbrudt række trin med ingen landinger eller andre pauser i slidbaner. En trætrappe kan have en eller mange flyvninger på trin. Landinger forekomme på toppe og bunde af trapper og for enden af en række trin og give klare brugeradgang til trappen eller området for at hvile et øjeblik før du fortsætter på hendes måde, eller give mulighed for en ændring i den trappe retning.

Balustre og Newels

Balustre, lodret træ medlemmer, der fylder i det åbne rum mellem Håndliste et trin, hjælpe med at bære vægten af rækværket og vogte os for unge børn at falde ned ad trappen. Newels, lodrette stillinger, der kommer i slutningen af en balustrade eller på toppen og bunden af en trappe, ofte har en mere udsmykkede og dekorative udseende end balustre og give rækværk et udseende af soliditet og styrke.

Bullnose og keglen

En bullnose trin typisk forekommer i begyndelsen af mange træ trapper og har en større bredde end andre slidbaner. Bullnose vindene tilbage omkring newels på én side eller begge sider, afhængig af konstruktionen. Keglen, en buet form på Håndliste i starten af trin, tilføjer en stilfuld, dekorative element til trappen. Design af keglen går flere tusinde år tilbage og blev brugt af de gamle grækere i deres offentlige bygninger.

Spolemaskiner

Winder, en slidbane, der har ikke-parallelle kanter, letter retningsskift i en trappe uden at ty til at bruge af landinger. Ofte ses i mindre boliger, gør spolemaskiner og vindeltrappen en glimrende måde til at passe en trappe i en begrænset plads. En vindeltrappe består af ensartet spolemaskiner, som opretter en buet sæt af trin, ofte omkring en lodret stang, der fungerer som en støtte til trappen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com