Træ Trim Installation

March 12

Installation af træ trim i et værelse er ikke rent for æstetiske formål. Træ trim langs gulvet hjælper med at beskytte bunde af dine vægge mod skader. Installation af træ trim på loftet, er en fantastisk måde at dække huller hvor muren opfylder loftet. Uanset om du planlægger at installere træ trim langs gulve eller lofter, er installation oparbejde den samme.

Gulv og træ Trim Installation

Før du begynder enhver nedskæringer, nødt du til at gå langs kanten af væggen for at kontrollere, om et par ting. Første, du ønsker at gøre at feje snavs eller snavs i området, hvor du skal arbejde. Derefter skal du finde studs og markere deres placeringer. Maler tape fungerer godt for mærkning studs, fordi det ikke vil trække op maling fra væggene eller trække ud papiret vender på sheetrock hvis du endnu ikke har malet.

For at begynde at installere stykker af trim, start i hjørnet af den længste væg først. På dette tidspunkt, skal du beslutte, om du har planer om mitering hjørner af træ trim eller forlader dem lige. Hvis du beslutter at gering, måle vinklen på hjørnet med en vinkel værktøj, og skær trim stykke hjørne i overensstemmelse hermed. Hvis du beslutter ikke at gering, simpelthen butt i slutningen af den trim stykke stramt ind i hjørnet af muren. Når du har brug for mere end ét stykke af trim på enhver given væg, skære en Skærfer fælles på begge stykker før montering træ. En Skærfer joint er når man skærer enderne af de stykker, der butt op mod hinanden i en 30-graders vinkel.

Når du foretager din vinge fælles og gering fælles (hvis relevant) nedskæringer, holde træ op til væggen og Markér placeringen af negle direkte på træ. Trækker træet og bore pilot huller. Dette forhindrer træ trim opdeling. Derefter vedhæfte trim med 1 1/2-inch, 6d (seks penny) negle på knopperne.

Skære det næste stykke af trim efter dine mål og sætte det på plads (tørre pasform) for at sikre dine målinger er korrekte. Markér placeringen af neglene og bore pilot huller. Vedhæfte stykke med 6d negle. Fortsæt denne proces rundt i lokalet indtil komplet.

Loft træ Trim Installation

Før du begynder på installationen træ trim, gå rundt i loftet og tørre væk snavs og debris. Du også ønsker at sikre alle negle eller gipsvæg skruer er flugter med væggen. Hvis du finder nogle stikker ud, let tryk på hovedet, hvis det er et søm, og hånd skrue skruen, indtil det er flush. Brug ikke en elektrisk boremaskine fordi dette vil køre skruen for langt. Installere træ trim lofter, der er det samme som du ville for gulve ved at markere studs, gør spids skærer (hvis relevant) og sash nedskæringer, forboring pilot huller og vedhæfter trim med 1,5 tommer 6 d negle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com