Træ væg dækker ideer

July 16

Træ væg dækker ideer

Tilføje en træ væg som dækker en eller flere af dine vægge kan bringe et strejf af udendørs ind i dit hjem. Træ væg produkter køre farveskala fra den billige til den pebret. Installere nogle træ vægbeklædning tager en masse mere knofedt end andre, så hold din tidsplan i tankerne når du vælger et produkt.

Panel det

Paneler er en af de mest almindelige træ væg der dækker muligheder. Fås i en bred vifte af typer og stilarter, du kan købe træ paneler i ark og størrelser svarende til gipsvæg eller i tunge og groove stilarter. Hvis en hel væg af træ ikke passer til din smag, oprette striber på din væg, ved hjælp af strimler af træ, eller installere paneler til at dække kun halvdelen til tre fjerdedele af væggene til at skabe et klassisk look. For et unikt look, male træ en fed farve, ligesom rød, og placere træ på kun én væg til at gøre en accent væg.

Go Green

Hvis du har fået tid til at installere det, har gå dine vægge grønne ved hjælp af regenereret tømmer til at dække dem. Tilgængelig fra en bred vifte af detailhandlere, regenereret eller genbruges tømmer, som det har undertiden kaldes, er taget fra gamle bygninger som staldene og forvandlet til paneler og gulve. En række forskellige typer træ, såsom alderen valnød og eg, er tilgængelige i en række farver. Hos mange forhandlere kan du endda vælge tyngde af korn i bestyrelsen.

Bo simpelt

Hvis du leder efter en enkel og billig mulighed for at få træ look, prøve træ finer. Træ finer er en tynd træ produkt, der normalt har et stof tilbage. Det påføres med klæbemiddel svarende til tapet. I modsætning til hårdttræ produkter, kan træ finer bøje for at dække buede og svære at nå steder. Anvende det over en enkelt væg, eller cut finér i en unik form før der ansøges om en kreativ look. Bare en smule af træ, placere træ finer over trim eller ved at oprette en ramme omkring en væg.

Prøv noget nyt

Hvis en fuld træ look er ikke din ting, tænke over prøver noget nyt. På grund af stigningen i grønne hjem design og Boligindretning kommet en række nye træbaserede produkter på markedet, ligesom Barkskin, en træ-baseret, tapet-lignende produkt fremstillet af bark. Barkskin er placeret på væggen i fliser og ligner læder eller pergament når det er installeret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com