Træ væg indramning teknikker

June 24

Indramning trævægge korrekt giver en struktur et solidt skelet at placere de efterbehandling materialer hjem. Selvom væg indramning ikke er en kompliceret Tømrer job, nøjagtighed er vigtige. En væg der er fortsat ud af plumb eller der er ikke niveau kompromiser den strukturelle integritet af huset.

Studs

Træ til pigge kan være enten 2 af 4s eller 2 af 6s. Selv om 2 af 4s har været den dominerende stud dimension i trækonstruktion, er 2 af 6s begyndt at se en stigning i brug. Det større tømmer har større styrke og kan være fordelt længere fra hinanden end mindre studs. Du kan plads 2-af-6s 24 inches fra hinanden på center, eller fra midten af en stud til midten af den næste ene, mens 2 af 4s har brug for en placering af 16 inches på center.

Mærkning

Mærkning bund og top plader, stykker af tømmer, der holder studs, sikrer, at du har korrekt afstand til studs i den færdige væg. Studs tættest på udgangen af pladerne skal være mærket 3/4 tommer mindre end standard afstanden. For eksempel, hvis stud afstanden til væggen er 24 inches, markerer du studs ved siden af hjørnerne 23 1/4 inches fra slutningen af pladen. Resten af knopperne forblive 24 inches fra hinanden.

Ru åbning

Ru åbning refererer til rum i udformningen, hvor du placerer vinduer eller døre. Gøre åbningen 1/2 tommer til 3/4 tommer bredere end vinduet eller døren enhed bladene du plads til at foretage de nødvendige tilpasninger til sikre vinduet eller døren er niveau eller plumb. Alle negle går gennem vindue eller doorjambs bør også gå gennem trimmer studs, indramning medlemmer, der løber fra bunden af væggen til hovedet. Et søm, der trænger kun en shim, et lille stykke af træ, der anvendes til at udfylde et hul i udformningen, svækker forbindelsen.

Beklædningen

Beklædningen, typisk krydsfiner, passer på rammen enten vandret eller lodret. Anvende det vandret fungerer bedst i de fleste situationer, ifølge bogen "Ultimate Guide til hus Framing." Den letteste metode til håndtering af de uslebne åbninger er at anvende beklædningen direkte over dem og skåret ud af krydsfiner med en sav senere. Forlader en 1/8-inch hul hvor lang kanterne af panelerne vandrette beklædningen mødes og en 1/16-inch hul hvor panelet afslutter joinforbindelse giver plads til materialet til at udvide og kontrakt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com