Træ vs. Laminat Gulvbelægning i Florida

June 22

Træ vs. Laminat Gulvbelægning i Florida

Udseendet af træ gulve er et populært valg for beboere, Florida. Det er ikke kun en attraktiv indretning element, men også en, der arbejder med et bredt sortiment af design stilarter, fra tropiske til moderne til traditionelle. Uanset om du vælger traditionelle hårdttræ gulve eller laminat gulve for din Florida hjem, en bred vifte af muligheder i nuancer og installationsmetoder er tilgængelig der er sikker på at passe dit budget og din stil.

Udseende

Dagens trægulve og laminatgulve produkter tilbyder en stor vifte af potentielle nuancer og finish. Disse ringede fra de blegere nuancer så populære i stranden eller Hamptons-inspireret indretning til de mørkeste gulvbelægning farver, der opfordrer til at tænke mere traditionelle værelser og designs. Mellem toner, i mellemtiden, er egnede til næsten ethvert designstil, moderne, casual eller traditionelle.

Når det kommer til optrædener, er hardwood gulve mere alsidige end laminatgulve, eftersom en eksisterende trægulv kan slebet, bejdset og refinished, mens et laminat gulv ikke. Laminatgulve er billigere at installere, dog, og disse dage, Laminat Gulvbelægning produkter ikke kun nøje ligner ægte træ gulve, de kommer også i næsten alle tænkelige skygge.

Holdbarhed

Laminat gulve er gode valg for husejere, der ønsker at kombinere rimelige omkostninger med holdbarhed og visuel appel. I 2010 er kvalitet laminatgulve ridse - og smudsafvisende, samt let at selv at installere. Hardwood gulve er mere kompliceret at installere, ofte kræver færdigheder af en professionel, og er mere modtagelige for ridser eller pletter.

Trægulve modstå spild eller oversvømmelser bedre end laminater, dog, og er i stand til spot-reparation, noget der er ekstremt svært at med de fleste laminatgulve. Mens nogle laminater er specielt udpeget som "vandtæt", kan de fleste laminatgulve ikke reagerer godt på spild eller gentagen udsættelse for fugt og svulme, spænde eller løfte som et resultat. Derudover i Floridas varme og fugtighed, kan gentagne fugt eksponering føre til at forme under gulvet, især i varmt vejr.

Kvalitet

Trægulve kommer i en svimlende udvalg af muligheder, såsom bambus, kirsebær, cork oak og videre. Når du køber et trægulv, opsøge produkter med en kombination af kvalitet og pris der virker for dig. Hårdttræ produkter sorteres fra de billigere "Rustik" gulve, som kan have variationer i tone, ormehuller eller knotholes, til "Midterste" kvaliteter. "Vælg" kvaliteter (for det meste uberørte versioner) og de højeste pris "Clear" gulve er premium muligheder fri for knotholes eller andre mangler.

Når shopping for et produkt, Laminatgulv, Sørg for at vælge et produkt, der bærer en AC rating, som betyder er ordet blevet testet for kvalitet og holdbarhed. For let trafikområder, en AC rating af 1 er acceptabel, men de fleste husejere bør opsøge gulve med en AC rating af 2 eller 3. Gulve med højere AC ratings er generelt til erhvervsmæssig brug og er ikke så behageligt i tekstur eller finish til bare fødder.

Omkostninger

Trægulve som laminatgulve indstillinger kan variere betydeligt i pris, kvalitet, skygge og afslutte ønskede. Som i 2010, de fleste løvtræer spænder fra 90 cent til $3 per kvadratfod, mens laminater tendens til at køre fra 70 cent per kvadratfod til $2 per kvadratfod.

Laminatgulve er ofte ideelle til dem på et budget, ikke kun for deres lavere pris men også fordi de er nemme for boligejerne at installere sig selv, sparer udgifterne til en professionel gulvet installation.

Lang levetid

Laminat produkter er typisk beregnet til sidste mellem 15 og 20 år og i sidste ende bliver nødt til at blive erstattet. Trægulve kan være dyrere end laminatgulve, men et godt installeret hårdttræ gulv, der er omhyggeligt vedligeholdt kan vare et helt liv eller mere.

Både laminat gulve og hårdttræ Gulvbelægning er populære og effektive valg for Floridians og generelt udføre godt, selv i varmt vejr.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com