Træ vs. Metal Hegn

February 26

Træ fægtning traditionelt er blevet valgt for sin æstetiske appel, sammenlignet med brugen af metal fægtning for erhvervsejendomme. Men metal hegn er blevet et populært valg til beboelsesformål, fordi det er overkommelige og næsten vedligeholdelsesfri.

Sort

Der er en række valgmuligheder i træ og metal hegn. Træ hegn omfatte ceder, pine og bambus. Metal omfatter lavpris-aluminium og dyrere bearbejdet jern og kobber.

Vedligeholdelse

Når installeres i et tørt, varmt klima, er træ hegn lav vedligeholdelse og let at vedligeholde. I et klima med mere fugt kræver træ årlig vedligeholdelse. Aluminium kæde-link indhegning er stort set vedligeholdelsesfri, men smedejern kræver årlige maleri.

Udseende

Udseendet af træ hegn kan ændres med pletter. Kæde-link indhegning ikke udseendet ændret, men metaller som smedejern også kan blive malet.

Problemer

Træ-hegnet problemer kan normalt fastgøres med husholdning værktøjer. Problemer med metal fægtning normalt er mere kompliceret og kræver professionel hjælp.

Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger

Træ hegn giver en følelse af sikkerhed og tryghed, omslutter et område i en ring af privatlivets fred. Metal hegn som smedejern og kæde link give sikkerhed med en følelse af åbenhed, men tilføjer ikke personlige oplysninger.

Graffiti

Metal hegn giver kommercielle ejendomme med en reduceret chance for graffiti problemer. Træ fægtning er mere af en risiko.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com