Træbearbejdning projekter: Cedar brystet planer

May 20

Cedar kister er klassiske træ elementer for alle beboelsesrum. De giver et rustikt udseende med deres konturer og finish, og give dig plads til at gemme alt fra tæpper til bøger, både inden for og på toppen af brystet. Når det kommer til at designe og bygge din egen cedertræ brystet, følger du de samme grundlæggende mønster som med enhver træ arbejder projektet. Faktisk, nogle træbearbejdning ressourcer giver bryst planer udskiftelige for enhver type af træ, herunder cedar.

Grundlæggende Design

Grundlæggende i brystet design bevise relativt enkle uanset type af træ du bruger. Start med din ønskede dimensioner. Du kan bruge højde, længde, dybde eller volumen som udgangspunkt. Angive de grundlæggende dimensioner af dit bryst og oprette en skala tegning med de dimensioner, der er indiceret til alle dele. Brug det rektangulære solid som din grundlæggende design form at holde tingene enkle-forsiden, ryg, top og bund af brystet udviser den samme længde i denne omgang. Hvis du planlægger at sætte dit bryst i et bestemt sted i dit hjem, måle det sted at få ideer til planlægning dit bryst. Designe enhver støbning, fod eller indramning elementer som separate stykker, medmindre du ved, hvordan til at forme træ.

Detaljerede Design

Detaljeret designarbejde indebærer oprettelse af en plan for byggeprocessen for brystet cedertræ. For eksempel, kommer cedar i planker og bestyrelser. Afgøre, hvilken du vil bruge til dit bryst, og hvor stor du har brug for hver bestyrelse eller planke, baseret på dine grundlæggende design. Du skal overholde disse planker / plader til en anden. Du kan gøre dette ved hjælp af søm, skruer, lim, leddene eller træ kiks. Bestemme, hvordan dit bryst til at åbne, på hængsler eller med en top, der trækker væk helt. Før du starter byggeriet, foretage en detaljeret tegning af dit bryst, herunder dimensioner, hver enkelt del og placering og type af skruer. Lav en dele liste at gøre shopping easy på dig selv.

Arbejder med cedertræ tømmer

Cedar tømmer kvalificerer som blødt træ, fordi det kommer fra en nåletræ, eller et træ, der formerer sig ved hjælp af kegler. Cedar tømmer udstiller en lav tæthed i forhold til andre kommercielle nåletræ, hvilket gør det relativt nemt at forme, skære og arbejde med. Tømmer taget fra cedar ofte udstiller forskellige kosmetiske pletter, såsom knob. Hvis du ønsker et rustikt udseende for dit bryst, kan disse kosmetiske pletter bidrage til den æstetiske fornemmelse af brystet cedertræ. Dog til en mere færdigt look, du har brug for kernetræ, eller tømmer fra midten af en cedar træ, som koster normalt en hel del mere end standard cedertræ. Når du køber tømmer for brystet cedar, spørge om ideelle belægninger og finish for cedar. Belægninger og finish hjælpe med at beskytte det rå træ fra fugt og andre former for skader.

Værktøjer og ressourcer

Den lave tæthed af cedertræ betyder, du kan bruge regelmæssigt, snarere end specialiserede, værktøjer med træ. Bruge standard Save, skruer, søm, skruetrækkere, Boremaskiner og hamre til at gøre brystet cedertræ. En høvl eller drejebænk kan komme handy, men sådanne elværktøj er ikke helt nødvendigt for at opbygge et cedertræ brystet. Talrige træbearbejdning og opbygge ressourcer, såsom "Fine Woodworking" og "Familien Handyman," offentliggøre oplysninger om træ bygning basics og møbler bygning. Finde disse på dit lokale bibliotek eller online for reference. Du kan også downloade planer for kister, og i særlige cedar kister, mod et gebyr på omkring $5 og $10 i 2011, fra websites såsom Grizzly industrielle. Andre hjemmesider, som Wayne af skoven, tilbyder gratis, omend mindre detaljerede, planer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com