Træer med blade

May 9

Træer med blade

Fronds er ikke bare for bregner længere, da en række træer funktion blade arrangeret i fronds--lang, slank blade på stilke udstrålende fra de træagtige dele af træet. Tilføje træer med overordnede, kan blad-lignende blade strukturer tilføje en tropestemning til din have eller landskab.

Trekant Palm

Trekant palm får sit navn fra formen af dens blade. I bunden af hver frond former i en trekantet form og buer op på en 45-graders vinkel fra den tykke, woody stammen af træet. Blade kan være op til 12 fod lang, og bladene af fronds er lang og slank. Stængler har en blå-grøn farve, og for at tilføje træets dramatisk udseende, de lavere blade af træet har lange tråde, der hænge ned næsten til jorden.

Trekant palm typisk når en modne højde på mellem 10 og 15 fod høje, men kan nå 25 fødder, hvilket gør det velegnet til mindre værfter. En indfødt i Madagaskar, trekant palm kan tilpasse sig en række forskellige jordtyper, og er i vid udstrækning sygdom - og skadedyr-resistente. Trives i fuld sol, trekant palm er en tropisk plante bedømt for amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 10b gennem 11.

Kokospalmen

Coconut palm er en anden tropisk træ med lange blade, der kan nå længder op til 18 fod. Lange, sammensatte blade er gullig-grøn, og fronds spire kun fra toppen af en træstamme. Fronds af kokos palme er meget modtagelige for palm leaf skeletonizer larve, som helt kan fratage en frond og resultere i infektion i resten af træet, hvis de inficerede blade ikke fjernes.

Normeret til USDA zoner 10 og 11, kokos trives i fuld sol og varme temperaturer og kan være skader af koldt vejr og frost. Der er en række forskellige sorter af kokospalmer, hvoraf nogle kan nå højder på op til 80 fod høje. Dværg sorter kan plantes i containere.

Dato

Dato tree er en indfødt af Egypten og den Persiske Golf, hvor det har været dyrket som en frugt afgrøde i tusinder af år. En varm vejr træ, datoen bør kun plantes i klimaer, hvor temperaturen ikke falder under 20 grader Fahrenheit og konsekvent ligger fortsat over 64 grader Fahrenheit i vækstsæsonen.

Når først plantet, fronds af datoen vil være bøjet og vil begynde at rette som træ aldre. Træet begynder at bære frugt når mellem 5 og 6 år gammel, når delikat frugt stilke kan bryde fra vægten af en fuld afgrøde. Frugt stilke kan være bundet til de mere robuste fronds for støtte.

Træer skal beskæres, og døde eller døende fronds fjernet for at hjælpe træet dato spare energi og næringsstoffer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com