Træterrasse ideer

May 20

Træterrasse ideer

En træterrasse kan gøre en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, giver en plads, der er sjov, funktionel og æstetisk tiltalende. Derudover kan et godt konstrueret træterrasse føje til dit hjems værdi. Uanset om du overvejer at bygge et trædæk som en gør det selv projekt, eller hvis du planlægger at leje en entreprenør til at påtage sig opgaven, er der flere ideer, der kan hjælpe.

Sekskant Design

I stedet for stikning med status quo, og at vælge et rektangulært træ dæk konstruktion, kan du udforske forskellige geometriske konfigurationer. Ifølge ideer til dæk design, en sekskantet dæk er ikke kun funktionel, men er langt mere visuelt spændende end den standard rektangulære modpart. Hver af sine seks lineær sider kan tjene som baggrunde eller rammer for forskellige dæk funktioner, såsom stole, borde og gateways. Prøv at indarbejde flere gateways, som én, der fører ind i baghaven og én, der fører tilbage til huset, åbne din hexagon dæk.

Inkorporerer flere niveauer

Multi-level træ dæk er især nyttige for indpakning omkring fremspringende segmenter af huse samt for at binde sammen yards med skråninger. I stedet for at grave og udjævning jord for at få en selv dæk-højde, levere flere niveau dæk en enkel løsning. For eksempel kan du opbygge et fladt dæk overfladen på en større del af din værftet og derefter slutte det med trapper ned til en lavere del. Multilevel dæk er også stor for integrering af spabade, som du kan angive et bestemt niveau som området spabad.

Siddepladser scenarier

Stedet for at stole udelukkende på terrasse og græsplæne møbler for dine gæster, anbefaler giver mulighed for at renovere, at du medtager nogle indbyggede siddepladser i dine dæk design. Med træ dæk er den enkleste mulighed også den mest attraktive. Blot tilføje nogle rektangulære bænke langs nogle, eller alle kanter af dine dæk. Ud over at give siddepladser, kan de indbyggede bænke også fungere som din dæk rækværk.

Indbygget Grill

Mens du tilføjer bænke til din træterrasse design, kan du overveje at installere et indbygget grill og madlavning station. Grillen vil kræve en stor træramme, hvori brænderne, riste, gitre og andre komponenter vil hvile. Du kan skjule propan tank, sammen med andre elementer i træ kabinet. Alternativt, hvis dit hjem benytter naturgas, kan du få din udendørs dæk grill hooked op til systemet.

Belysning

Hvis dine dæk vil besætte et relativt lille rum, kan du prøve at udnytte en spotlight, monteret på en tilstødende mur af du hus. Vinkel det, så det skinner ned på dækket direkte. Alternativt, hvis din træterrasse vil være større, prøve at bruge flere lavniveau-lyskilder, tiki fakler, papir lanterner eller sol-drevne lys.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com