Trailing overlappende planter

August 12

Trailing overlappende planter

Mens blomsterbede og endda container planter er ideelle steder for planter, tilføje efterstillede sorter en strømmende touch til en udendørs rum. Både stedsegrønne og blomst-producerende typer tilføje tekstur, dimension og nogle, selv duft. Trail planter langs lange strækninger eller hængende i mindre rum at tilføje interesse for hvad ellers ville være nøgne rum.

Stauder

Hurtigt voksende flerårige planter ligesom verbena er ideen til trailing i solrige steder. Efterfølgende anlægget producerer langvarige blomstrer, begynder i foråret indtil den første frost i de fleste regioner. Bloom farverne spænder fra blå og lilla til rød, lavendel, pink og hvid. Gelsemium sempervirens "Carolina Jasmine" stier dejlige langs pergolaer og espalier, sprede op til 30 fod. Det producerer lyse gule blomster på mørke grønne løv.

Etårige planter

Selv om det er teknisk set en tropisk busk, Helichrysum "Lakrids" planten vokser som en etårig plante i USA. Dens sølvskinnende udseende tilbyder en dejlig kontrast til andre planter, der blomstrer i blå, lilla og hvid. Ligesom verbena vokser den bedst i fuld sol. Lobularia maritime "Sweet Alyssum" er en anden efterstillede etårig plante dyrket for sin søde duft, der tiltrækker bier og kolibrier og producerer klumper af blomster fra forår til efterår.

Steder at vokse

Efterfølgende planter blødgøre murstensvægge, tilføje et strejf af sjov måde at fortove og er en flot dekorativt element på væggene. En populær plantning site for afsluttende planter er i containere. Hængende kurve eller tejner tilbyde efterfølgende planter nogle af de bedste voksende miljøer til at vise deres form. Holde container planter godt vandes for at forhindre tør jord.

Overvejelser

Kulturmiljøer er altid en overvejelse for enhver anlægstype på ethvert websted. Verbena og lakrids plante, for eksempel udføre bedst i veldrænet jord. Også ved din specifikke plantning zone, før du vælger efterfølgende planter, da de er specifikke for bestemte regioner.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com