Transformers badeværelse Decor

August 6

Brug en Transformers tema til at dekorere et badeværelse primært anvendes af en fan af legetøj, tegneserier, tegnefilm eller film serie. Indarbejde favorit Transformers eller vælge en side og træk Autobots eller Decepticons. Tema badeværelset kan blive en fan favorit sted, hvor han kan dagdrømme, spille og genopleve sine foretrukne Transformer øjeblikke.

Vægge

Male væggene en solid farve, såsom rød eller blå, hvis blæseren kan lide Optimus Prime eller gul eller sort hvis Bumble Bee er en favorit. Bruge en tapet kant omkring badeværelse med billeder af forskellige Transformers eller en favorit karakter. Male et vægmaleri eller bruge væg klistermærker til at skabe en scene med robotter, som en kamp med begge sider, tørner sammen.

Tekstiler

Hænge ensfarvet håndklæder hvis væggene har et travlt vægmaleri. Hvis væggene er en solid farve, hænge nyhed håndklæder med billeder af de fremmede robotter. Bruge komplementære farver til alle håndklæder på værelset, såsom forskellige nuancer af grå og lilla, hvis Megatron er en favorit robot. Tæpper, badeforhæng og gardinerne er tilgængelige med Transformers tegn.

Tilbehør

Tema badeværelse elementer, såsom en sæbedispenser, trash kan, Tandbørsteholder og tørretumbler er til rådighed. Bruge tilbehør i solid farver, der supplerer væg udsmykning, hvis du foretrækker ikke at købe en hel tema sæt. For eksempel bruge alle sorte, hvis du ønsker at arbejde med en bred vifte af tegn eller vælge blå og røde punkter, hvis Optimus Prime er en inspirationskilde for badeværelse tema.

Karret

Vise plast Transformers legetøj på en lille hylde eller i nærheden af badekarret. Plastik legetøj, at omdanne men ikke har nogen dele, der kan gå ned i afløb eller rust kan gøre badetid sjovere for unge fans. Omfatte et par favoritter fra begge sider, så de Decepticons og Autobots kan kæmpe det, hver gang barnet har brug for et bad.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com