Transport soveværelse temaer for drenge

February 11

Transport soveværelse temaer for drenge

Uanset om det er fly, tog eller biler, elsker små drenge legetøj at flytte og understøtte deres fantasi for uafhængighed og eventyr. Et soveværelse tema, der afspejler en ung dreng passion for et bestemt køretøj, det være sig en racerbil eller raket skib, skaber et rum, som en dreng kan slappe af i og spille lykkeligt i år. Med brugen af farverige vægmalerier, nyhed møbler og tæpper, kan du forvandle en almindelig værelse til et fantasy-miljø i bare et par dage.

Biler

Bil soveværelse er en fantasy room mange unge drenge drømmer om. En road-Se vægmaleri gør en god baggrund for en bil-formet bed, og en nyhed road område tæppe ved siden af sengen fuldender den drivende føler. Uanset om du ønsker at gøre en racerbil eller bare en generisk køretøj, kan du finde en seng og vægmaleri til at matche. Tilføje nogle samlerobjekt eller legetøjsbiler rundt i lokalet på bogreoler, og hot lim nogle matchbox biler omkring rammen for et spejl til at fuldføre den hurtige udseende.

Tog

Togene er et populært tema, især for yngre drenge, og merchandising gør det nemt at omdanne et værelse med et tog tema i bare en weekend. Brug toget-motivet sengetøj der repræsenterer tog på en realistisk måde for ældre børn og illustreret tog til tots. Hænge røde bogreoler fra vægge til at holde vintage togsæt, eller hvis du er virkelig handy, hænge et fungerende tog ligger omkring den øverste kant af rummet til at rulle rundt den lille én, mens han hviler i sit værelse. Tog spor område tæpper er også tilgængelige for et kid's værelse og skabe et funktionelt rum for drenge at lege med deres egen togsæt.

Fly

Bi-fly er et populært valg for en drengs soveværelse tema, som de inspirere munter drømme og et afslappende miljø for en dreng til at hvile og leg. Flyet kalkmalerier funktion illustreret bi-fly flyver over frodige grønne bakker og gårde og indstille tonen til en lys og lyse soveværelse indretning. Flyvemaskine senge er også tilgængelige, som er flyvemaskine motiv sengetøj, puder og lamper.

Rumskib

Et rumskib soveværelse tema kan være en af de sjoveste miljøer for en ung dreng at spille og hvile i. Smukke kalkmalerier findes der efterligner kontrol dækket på en rumfærge, et vindue portal, der viser astronauter og planeter og enkel galaxy billeder, der vil overraske og inspirere. Raket skib motiv sengelinned og dyner er også tilgængelige, som er raket skibsmodeller og astronaut actionfigurer til at placere på bogreoler og dressers.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com